Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Klazienaveen

 • Redactie Emmen
 • 15-12-2023

Wijkverpleegkundige in Klazienaveen

Wijkverpleegkundige in de regio Klazienaveen

14.12.2023

Werk-/denkniveau
hbo


Voor de wijkzorg van Klazienaveen zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige. Als Wijkverpleegkundige werk je samen met andere collega's in een multidisciplinair en zelfstandig team. Jullie zorgen er samen voor dat de zorg voor cliënten goed georganiseerd is. Naast de coördinerende en organiserende taken treed je op als casemanager dementie. Hierin heb je een belangrijke spilfunctie. Door jouw kennis van het zorgnetwerk, de beschikbare middelen en mogelijkheden van de cliënt weet jij de zorg optimaal te organiseren en krijgt de cliënt de zorg die hij of zij nodig heeft. Indien nodig werk je mee in de directe cliëntenzorg. Je werkt bijvoorbeeld van 8.00 tot 10.00 uur mee in de zorg, waarna je daarna doorgaat met je reguliere werkzaamheden.

Binnen Tangenborgh heb je de mogelijkheid om de zorg voor cliënten binnen je eigen regio van opname tot ontslag te coördineren. Door het diverse aanbod van onder andere (keten)zorg: wijkzorg, dag verzorging, intramuraal werk je nauw samen met collega's die binnen de intramurale setting werken. Het aanleuncomplex De Melde is verbonden met woonzorglocaties Dillehof en De Weegbree, waardoor de grenzen als het ware vervagen tussen intramuraal en extramuraal en de stap naar intramuraal wonen gemakkelijker verloopt (wanneer dit nodig is) . De lijntjes zijn kort, wat maakt dat je je nooit alleen voelt.


Ben jij de collega die ons team wil versterken?,,, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature.

''Ons team is een team met een fijne teamspirit, klaar voor nieuwe stappen'

'

Het team, dat bestaat uit ongeveer 26 collega's, is klaar voor nieuwe stappen in de (nabije) toekomst. Binnen het team streven we naar open en eerlijke communicatie, heeft men oog voor elkaar en er is altijd ruimte voor humor. We zijn dan ook op zoek naar een spontane en gezellige collega die flexibel ingesteld is, een professionele inbreng durft te delen en meedenkt in het realiseren van de groei van de wijkzorg in relatie tot de huidige arbeidsmarkt.


Wat is vereist?

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-verpleegkunde
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Een aantal jaren vergelijkbare werkervaring.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden binnen jouw vakgebied.
 • Je wil graag bij een sociale en betrokken organisatie werken.

Wij zorgen goed voor onze mensen, zodat jij goed voor onze cliënten kan zorgen. Daarom bieden wij jou:

 • Een betrokken en gezellig team dat zorg verleent aan hele betrokken klanten.
 • Nauwe en leerzame samenwerking met andere collega wijkverpleegkundigen van Tangenborgh.
 • Inschaling volgens FWG 50 van de CAO VVT op basis van opleiding en ervaring tussen de €2863 - €3942,- bruto op basis van een fulltime dienstverband, incl. een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiedagen volgens CAO VVT
 • Een smartphone en laptop in bruikleen.
 • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz);
 • Lidmaatschap kwaliteitsregister V&VN.
 • Een uitgebreide MKSA-regeling.

Werken bij Tangenborgh
Wij bieden zorg met behandeling en zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo'n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten. Lees hier verder: https://www.tangenborgh.nl/over-tangenborgh/ons-verhaal

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Op onze website https://werkenbijtangenborgh.nl/ kan je verder lezen hoe het is om bij ons te werken.


Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in dit team van Zorggroep Tangenborgh? Laat het ons dan vóór 29 december weten en dan hopen we snel persoonlijk kennis te maken bij Tangenborgh.

De gesprekken vinden plaats op 4 januari 2024.

Het opvragen van referenties en een VOG (vergoeden wij) maken onderdeel uit van de procedure.


Functie: wijkverpleegkundige Startdatum: 14-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 2863 - 3942 Uren per week: 24 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de emmenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2863 – 3942
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Wijkverpleegkundige Tangenborgh 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures