Vacature Persoonlijk Begeleider de Hilde

Persoonlijk Begeleider de Hilde in Klazienaveen

Persoonlijk Begeleider De Hilde

Het team van De Hilde in Klazienaveen is op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider voor 28 tot 30 uur per week. Zoek jij de verbinding met onze cliënten en heb jij oog voor de individuele zorgvraag? Dan zoeken wij jou!

2023-3041

Dit zijn wij

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in 4 groepen: een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen.

Iedere cliënt heeft zijn eigen zorgvraag en zorgbehoefte en daarom werken wij met een op maat gemaakt zorgplan. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten een zo gewoon mogelijk leven leiden en bieden hen de ondersteuning die daarbij nodig is. Verder bieden wij nabijheid en zijn we er voor een gezellig praatje.

Onze locatie bestaat uit twee verschillende teams, het ene team is er voor de zorgkant voor onze ouder wordende cliënten en het andere team is er voor de agogische kant. In totaal zijn wij met ongeveer 35 collega's, waarbij veel onderlinge binding is en de samenwerking wordt opgezocht. Wij zoeken een nieuwe collega voor onze cliënten met een verstandelijke beperking en een ggz zorgvraag.

Dit ben jij

Als persoonlijk begeleider neem jij initiatief en zoek jij actief de verbinding op. Jij bent iemand die vakmanschap toont en een positieve houding heeft. In het contact met cliënten, verwanten en collega's ben je laagdrempelig wat zorgt voor een goede samenwerking tussen alle betrokkenen. De toegewezen cliënten coördineer jij zorgvuldig en je brengt jouw collega's op de hoogte van het begeleidingsproces. Door te luisteren en te observeren weet jij wat er op de groep speelt. Jouw collega's weten dat ze op jou kunnen bouwen, omdat jij zowel flexibel bent in begeleidingsstijlen als inzetbaar in het rooster. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, want jij staat open voor verandering, verbetering en groei. Verder vind je collegialiteit belangrijk en breng je een stukje gezelligheid en humor in het team.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt is een pre.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten en weekenddiensten.
  • Kennis hebt van methodiek Triple-C of je bent bereid deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs en auto, in het weekend en in de avond is het lastig om de locatie te bereiken met het openbaar vervoer.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.537,- en maximaal € 3.432,- volgens FWG 40 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband). Hier komt nog drie procent bovenop in december 2023.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider op De Hilde in Klazienaveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer maandag 9 oktober 2023.

Neem contact op met Jetteke Mulder, teamcoördinator op telefoonnummer of Post, teamcoördinator op .

Functie:persoonlijk begeleider
Startdatum:21-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:28 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NOVO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Persoonlijk Begeleider de Hilde NOVO 21-09-2023

Bekijk ook andere vacatures