Vacature Begeleider

Begeleider in Klazienaveen

Begeleider de Hilde

Locatie Klazienaveen Uren per week 24 -28 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 3) Sluitingsdatum 16 augustus

Het team van de Hilde in Klazienaveen heeft ruimte voor een Begeleider voor 24 tot 28 uur per week. Zorg jij voor een zinvolle dag invulling voor al onze groepen? Reageer dan op deze vacature.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijk en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in 4 groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen. Wij zoeken een nieuwe collega die op alle groepen inzetbaar is.

Iedere cliënt heeft zijn eigen zorgvraag en zorgbehoefte en daarom werken wij met een op maat gemaakt zorgplan. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten een zo gewoon mogelijk leven leiden en bieden hen de ondersteuning die daarbij nodig is. Verder bieden wij nabijheid en zijn we er voor een gezellig praatje.

Onze locatie bestaat uit twee verschillende teams, het ene team is er voor de zorgkant voor onze ouder wordende cliënten en het andere team is er voor de agogische kant. In totaal zijn wij met ongeveer 35 collega's, waarbij veel onderlinge binding is en de samenwerking wordt opgezocht.

Begeleider de Hilde

Dit ben jij

Jij bent een begeleider met veel kwaliteiten die je wil blijven ontwikkelen. Jij deelt jouw kennis en ervaring met het nieuwe team. Door jouw positieve houding weet jij de bewoners te stimuleren om zoveel mogelijk de dagelijkse gang van zaken zelfstandig te kunnen doen. Mocht het een keer niet lukken dan kunnen ze op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen. Door te luisteren en te observeren weet jij wat er op de groep speelt. Jouw collega's weten dat ze op jou kunnen bouwen, omdat jij zowel flexibel bent in begeleidingsstijlen als inzetbaarheid in het rooster. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, want jij staat open voor verandering, verbetering en groei. Creativiteit en humor vind jij belangrijk en jij draagt bij aan een goede werksfeer.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
 • Kennis hebt van Ouderwordende Cliënt (OWC) en Oplossingsgericht Werken (OGW) of je bent bereid deze je eigen te maken.
 • In het bezit bent van een rijbewijs en auto, in het weekend en in de avond is het lastig om de locatie te bereiken met het openbaar vervoer.

Beweeg jij mee bij de mogelijk veranderende zorgbehoefte van de cliënt?

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.967,- en maximaal € 2.891,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband). Hier komt nog twee keer drie procent bovenop, per september en december 2023.
 • Een reiskostenvergoeding die per januari 2024 wordt verdubbeld naar € 0,16 cent per km.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider op de Hilde in Klazienaveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor donderdag 17 augustus 2023 .

Neem contact op met , leidinggevende, op telefoonnummer of Arjan Post, teamcoördinator, op of Jetteke Mulder, teamcoördinator op .

Functie:begeleider
Startdatum:20-07-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1967 – 2891
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Begeleider Cosis 20-07-2023

Bekijk ook andere vacatures