Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut in Emmen


Lampe Therapie is een multidisciplinair bedrijf waarin kwaliteit, toegankelijkheid, preventie en samenwerking centraal staan.
Werken bij Lampe betekent werken in een kwalitatieve en innovatieve organisatie met een gedreven team. Op professionele wijze werken wij aan de beste zorg voor onze patiënten. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie, een erkend kwaliteitsregister. We hebben verschillende specialisaties en werken volgens een totaal mensbeeld; fysiek, mentaal en welzijn. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Binnen Lampe Kids werken we intern samen met een hecht team en buiten de praktijk werken we samen met een groot zorgnetwerk, zoals kinderartsen, diëtisten, logopedisten, leerkrachten en jeugdartsen. Wij vinden het belangrijk dat jij hierin een actieve rol hebt, zodat we bestaande netwerken onderhouden en zodat nieuwe netwerken opgebouwd kunnen worden.
Ons kinderteam bestaat uit 3 kinderfysiotherapeuten en 2 kinder-manueel therapeuten. Je werkt vanuit Emmen, Hoogeveen en op locatie bij diverse scholen (speciaal onderwijs) of aan huis en behandelt voornamelijk kinderen in de basisschoolleeftijd.
We hebben verschillende faciliteiten zoals grote behandelkamers, een oefenzaal en zwembad (andere locatie) om de beste behandeling te kunnen leveren. We hebben veel oefenmateriaal om fysiotherapie voor kinderen zo leuk en gevarieerd mogelijk te maken. Voor verslaglegging maken wij gebruik van SpotOnMedics.
Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde functie met zekerheid. Het betreft een baan voor 24 uur per week (meer of minder uren is bespreekbaar) met een vast salaris.
Ook algemeen fysiotherapeuten met de ambitie voor kinderfysiotherapie nodigen wij uit om te reageren.
Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Stuur deze naar . Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld.Functie:kinderfysiotherapeut
Startdatum:19-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lampe Therapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Kinderfysiotherapeut Lampe Therapie 19-09-2023

Bekijk ook andere vacatures