Vacature Praktijkverpleegkundige POH-S

Praktijkverpleegkundige POH-S in Klazienaveen

Praktijkverpleegkundige POH-s (Klazienaveen)

8 tot 16 uur per week

Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht in Klazienaveen zoekt een Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S). Wij zijn gestart met persoonsgerichte en integrale zorg voor de Chronisch zieken (Target) hierdoor komen er een aantal uren vrij voor POH-s.

Wie zijn wij
Huisartsenpraktijk het Noorderlicht verleent zorg aan ongeveer 4350 patiënten in Klazienaveen en omstreken. Naast de praktijkhouder bestaat het team uit 1 HIDHA, 1 vaste waarnemer, een huisarts in opleiding, 8 praktijkassistentes, 1 administratief medewerker, 1 praktijkassistente in opleiding, 2 POH- Somatiek, 1 praktijkmanager, en 1 POH-GGZ. We zijn NHG geaccrediteerd en zijn opleidingspraktijk voor huisartsen, praktijkassistentes en co-assistenten.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de chronisch zorg aan patiënten met diabetes, astma, COPD, hart-&vaatziekten, kwetsbare ouderen en stoppen met roken. De zorg wordt volgens de standaarden en in nauw overleg met de huisartsen verleend.

Wij bieden
Een leuke baan met een afwisselende patiëntenpopulatie in een enthousiast team. Je werkt hoofdzakelijk zelfstandig en draait je eigen spreekuur onder verantwoordelijkheid van de huisarts(en).

  • Salaris in overleg conform CAO huisartsenzorg
  • Prettige, open werkomgeving
  • Laagdrempelig en een POH team waarbij overleg altijd mogelijk is.

Wij vragen
Een diploma praktijkondersteuner HBO ( of iemand die de opleiding volgt of wil gaan volgen).
Iemand die zelfstandig en flexibel kan werken en beschikt over goede computervaardigheden en bekend is met CGM en VIP-live en Libre Vieuw.


Stuur dan een mail naar of naar Manon Lubbers .

Wil je solliciteren?
Stuur dan vóór 31 december 2023 een mail met je motivatie en CV aan: Monique Stevens Praktijkmanager het Noorderlicht .

NieuwsFunctie:praktijkverpleegkundige poh-s
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met E-Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Praktijkverpleegkundige POH-S E-Zorg 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures