Vacature Waarnemer

Waarnemer in Klazienaveen

Waarnemer/Hidha met mogelijke opvolgingsmogelijkheid (Klazienaveen)

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk dokter Wijesinha is gevestigd in het Medisch Centrum Klazienaveen aan de Koriander. Momenteel wordt er samen met huisartsenpraktijk Veenkruid en apotheek APPO (ook beiden gevestigd in het Medisch Centrum Klazienaveen) in juli 2024 is het de bedoeling te verhuizen waarbij huur en koop door middel van een BV mogelijk zijn.

De heer Wijesinha wil graag eind 2025 stoppen als praktijkhouder. Het is mogelijk om eerst als HIDHA of waarnemer eerst aan de slag te gaan, de heer Wijesinha is ook bereid om eventueel eerder al samen een maatschap te starten.

De praktijk wordt op dit moment toekomstbestendig gemaakt. Zo is de praktijk een Target praktijk; is er een nieuw computersysteem aangeschaft en doen we mee aan alle pilots die Dokter Drenthe aanbiedt. Alle medewerkers werken hier enthousiast aan mee.Functie:waarnemer
Startdatum:14-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dokter Drenthe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Waarnemer Dokter Drenthe 14-09-2023

Bekijk ook andere vacatures