Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Klazienaveen

Persoonlijk Begeleider De Hilde

Locatie Klazienaveen Uren per week 24 - 28 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 4) Sluitingsdatum 29 oktober

Het zorgteam van De Hilde in Klazienaveen is op zoek naar twee enthousiaste Persoonlijk Begeleiders voor 24 tot 28 per week. Zoek jij de verbinding op met onze cliënten en heb jij oog voor de individuele zorgvraag? Dan zoeken wij jou!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in 4 groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen. Iedere cliënt heeft zijn eigen zorgvraag en zorgbehoefte en daarom werken wij met een op maat gemaakt zorgplan. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten een zo gewoon mogelijk leven leiden en bieden hen de ondersteuning die daarbij nodig is. We bieden nabijheid in de veranderende zorg- en ondersteuningsvraag.

Onze locatie bestaat uit twee teams: het ene team is er voor de zorgkant voor onze ouder wordende cliënten en het andere team is er voor de agogische kant. In totaal zijn wij met ongeveer 35 collega's, waarbij veel onderlinge binding is en de samenwerking wordt opgezocht. Wij zoeken een nieuwe collega voor onze cliënten met een verstandelijke beperking en een ggz zorgvraag.

Dit ben jij

Als ervaren persoonlijk begeleider neem jij initiatief en zoek jij actief de verbinding op met je collega's. Jij bent iemand die vakmanschap toont en een positieve houding heeft. In het contact met cliënten, verwanten en collega's ben jij laagdrempelig. Dit zorgt voor een goede samenwerking. Voor de cliënten waar jij persoonlijk begeleider van bent, stel je een zorgplan op en jij informeert jouw collega's over de opgestelde doelen. Jij neemt hen mee in het begeleidingsproces. Door te luisteren en te observeren weet jij wat er op de groep speelt. Jouw collega's weten dat ze op jou kunnen bouwen, omdat jij zowel flexibel bent in begeleidingsstijlen als qua inzetbaarheid in het rooster. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, want jij staat open voor verandering, verbetering en groei. Verder vind je collegialiteit belangrijk en breng je een stukje gezelligheid en humor in het team. Je helpt mee met de ondersteuning van de ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) taken.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding minimaal op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
 • In het bezit bent van een rijbewijs.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris per december 2023 van minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- volgens FWG 40 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider op de Hilde in Klazienaveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de ' solliciteer ' knop! Reageer voor maandag 30 oktober 2023.

Neem contact op met , teamcoördinator, op telefoonnummer . Of met Jetteke Mulder, teamcoördinator, op telefoonnummer .

Functie:persoonlijk begeleider
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Persoonlijk Begeleider Cosis 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures