Vacature Waarnemer/Hidha met Associatiemogelijkheid

Waarnemer/Hidha met Associatiemogelijkheid in Erica

Waarnemer/hidha met associatiemogelijkheid (Erica)

Huisartsen Erica op zoek naar een waarnemer/ associé

Wie zijn wij
Huisartsen Erica, voorheen huisartsenpraktijk Eisenga & Poorts is een gezellige huisartsenpraktijk in Erica. Wij bieden zorg aan ongeveer 5500 patiënten. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 2 PA, 6 praktijkassistentes, 2 POH-S, 2 POH-GGZ en een praktijkmanager. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met wensen van patiënten.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een huisarts voor 4-5 dagen per week, die ook een actieve bijdrage levert aan de vormgeving van de praktijk. Starten als waarnemer en associatie of overname van het praktijkdeel van behoort tot de mogelijkheden.

Wat doen we op Erica?
We zitten sinds mei 2023 op een nieuwe locatie (nieuwbouw) en werken samen met: apotheek, fysiotherapie, thuiszorg, logopedie en podotherapeut. Onze praktijk biedt reguliere huisartsenzorg.

Wil je werken in een enthousiast, actief en hecht team met ruimte voor eigen interesses? Mail dan je brief met motivatie en cv naar .
Eerst meer informatie? Dat kan! Bel of mail naar : /Functie:waarnemer hidha met associatiemogelijkheid
Startdatum:25-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dokter Drenthe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Waarnemer/Hidha met Associatiemogelijkheid Dokter Drenthe 25-08-2023

Bekijk ook andere vacatures