Vacature Verzorgingsassistent

Verzorgingsassistent in Klazienaveen

Logo Cosis

Verzorgingsassistent de Hilde

Locatie Klazienaveen Uren per week 20-24 uren per week Opleidingsniveau MBO/Helpende Sluitingsdatum 17 maart

Ben jij enthousiast, heb jij humor en ben jij op zoek naar betekenisvol werk? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Het team van woonvoorziening de Hilde is namelijk op zoek naar een Verzorgingsassistent met een groot zorghart, voor 20 - 24 uur per week.

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijk en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in 4 groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen. Wij zoeken een nieuwe collega die op alle groepen inzetbaar is.

Op de Hilde werken facilitair medewerkers, verzorgingsassistenten, persoonlijk begeleiders, begeleiders en een teamcoördinator. Wij vinden een positieve, proactieve houding belangrijk, om onvoorwaardelijke ondersteuning te bieden aan de cliënt en jouw collega's. Als team zijn wij betrokken bij elkaar en nemen wij elkaar over als dit nodig is. Er is een open sfeer, wij delen het met elkaar als er iets is. Als verzorgingsassistent draai je vroege-, dag-, avond- en weekenddiensten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel in jouw inzet als in de benadering naar cliënten toe. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen hulpvraag, dus hier kun jij goed mee omgaan.

Verzorgingsassistent de Hilde

Dit ben jij

Als verzorgingsassistent ondersteun jij jouw collega begeleiders, vooral bij het opstarten van de dag en het naar bed gaan van de cliënten. Jij helpt de cliënt bij het tandenpoetsen, wassen en aankleden, zodat ze helemaal klaar zijn om naar de dagbesteding te gaan. Wanneer de cliënten weg zijn houd jij je bezig met het netjes en schoon maken van hun kamers, zodat ze na een lange dag weer in een opgeruimd huis terugkomen. Hierin heb jij nauw contact met de facilitair medewerker, jullie werken samen op. Omdat jouw dag voor een groot deel bestaat uit schoonmaakwerkzaamheden, vinden wij het belangrijk dat je hygiënisch te werk gaat en dit ook leuk vindt. In het contact met de cliënt ben jij netjes en verzorgend. Je let goed op en zegt het tegen jouw collega's als er bijzonderheden zijn met betrekking tot de gezondheid of het gedrag van de cliënt. Je bent betrokken en enthousiast en weet daardoor de situatie goed in te schatten.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 2.
 • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Oplossingsgericht Werken (OGW).
 • Werkervaring hebt in een soortgelijke functie hebt.
 • Affiniteit hebt met het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking.
 • Over eigen vervoer beschikt, omdat de locatie niet goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Voel je vrij om te doen waar jij goed in bent.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als verzorgingsassistent ontvang je:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.093,- en maximaal € 2.911,- volgens FWG 25 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
 • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als verzorgingsassistent bij locatie de Hilde in Klazienaveen? Solliciteer dan direct! Reageer vóór 18 maart 2024.

Neem contact op met Jetteke Mulder, teamcoördinator, op of met Post teamcoördinator, op . Jetteke of neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet.

Bezoekadres Lauwers 17
9405 BL AssenFunctie:verzorgingsassistent
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2911
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Verzorgingsassistent Cosis 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures