Vacature Paraveterinairen

Paraveterinairen in Klazienaveen

Werken bij De Kompaan?

Iets voor knapperds 😉

Mogelijk heeft ons team jou nodig!

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. Wij werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Paraveterinairen m/v voor balie, poli en opname

Wij zoeken nieuwe collega's: enthousiaste paraveterinair medewerkers m/v voor (een combinatie van) baliewerkzaamheden, opname en poli assistentie. Je begint met een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Profiel

Enthousiaste teamplayers, die affiniteit hebben met huisdieren èn hun baasjes. Je hecht aan een goede werksfeer en fijne collega's op wie je altijd kunt terugvallen. Je bent communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Je volgt met grote interesse wat er gebeurt rondom patiënten en wilt je graag verder ontwikkelen.

Uit je CV blijkt een uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen of bent bereid (op termijn) te verhuizen.

Herken jij je in bovenstaande profielschets?
Stuur ons je CV en vertel ons wat jou voor ogen staat.

Inlichtingen: T (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn: 31 augustus 2023
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M
Sollicitaties:Functie:paraveterinairen
Startdatum:31-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kompbaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Paraveterinairen Kompbaan 31-08-2023

Bekijk ook andere vacatures