Vacature Anios SEH

Anios SEH in Emmen

ANBI

 • Stichting Vrienden van Bethesda
Duurzaamheid bij Treant Verwijzers
 • Transmuraal Coördinatiecentrum Treant
  • Over het TCCT
  • Medische adviesraad (MAR)
   • Paula Engberts

Logo Treant

  • Praktische informatie
  • Veilige zorg
  • Kopie medisch dossier
  • Kosten en verzekering

 • Huidige: ANIOS SEH

ANIOS SEH

Plaats Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal

Salarisindicatie € 6716 (bruto, per maand)

Arbeidscontract 32 - 36 uren per week

Opleidingsniveau master

Sluitingsdatum 1 juli 2024

Afgestudeerd geneeskundestudent, stressbestendig, sociaal en geïnteresseerd in de acute zorg? Mooie ANIOS functie binnen Treant op de SEH en EHH!

De functie

In ons verzorgingsgebied rekenen 300.000 inwoners op onze spoedzorg. Daarom staan op onze drie ziekenhuislocaties dag en nacht toegewijde collega's van de Spoedeisende Hulp en Eerste Harthulp klaar om de mensen die dat nodig hebben de beste zorg te leveren. Dit team bestaat uit SEH artsen, cardiologen, spoedartsen, PA's SEH, ANIOS SEH, AIOS (huisartsgeneeskunde, chirurgie, cardiologie en interne geneeskunde), SEH- en EHH-verpleegkundigen en ondersteuners.

Wij versterken dit team graag met ANIOS SEH, om ons te helpen bij de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van onze SEH/EHH-patiënten en om onze coassistenten te coachen. Wil je veel leren in de hele breedte van de acute geneeskunde, ben je stressbestendig, sociaal en op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben jij bij ons van harte welkom!

Als ANIOS SEH werk je onder supervisie van een SEH-arts of cardioloog. Je basislocatie is ziekenhuislocatie Scheper in Emmen en daarnaast kun je ook worden ingezet op één van de Basis Spoed Posten van de andere locaties.

Het team

Treant heeft één SEH, gevestigd in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze SEH heeft een bovenregionale functie (profielen PCI, CVA-zorg, acute vaatchirurgie, CBRN en centrum seksueel geweld). De EHH (en ook CCU) is gesitueerd naast de SEH, waar je in de dienst onder supervisie van de cardioloog en SEH arts ook patiënten zult gaan zien. Verder maakt o.a. de aanwezigheid van een level 2 IC gerund door 24/7 aanwezige intensivisten ook dat het achterland de opvang van de ziekere categorie patiënten aankan.

Om goede zorg te kunnen leveren en te kunnen aansluiten op de vraag naar acute zorg binnen de regio, is de inzet van professionals hard nodig. De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat nu uit 7 SEH-artsen en 3 spoedartsen. Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpost, waardoor er nauwelijks zelfverwijzers naar de SEH komen.

Onze omgeving

Ziekenhuislocatie Scheper is gelegen in Emmen. Dat is toch in Drenthe? Dat klopt! Emmen ligt in de prachtige omgeving Zuidoost Drenthe. Het dorp Emmen ligt op de Hondsrug, waar je een mix van bos, woningbouw en winkelcentra vindt. Deze gemeente staat bekend om het WILDLANDS Adventure Zoo, het Rensenpark en natuurlijk om onze voetbalclub FC Emmen! Emmen beschikt over een bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zoveel meer! Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kan worden en waar een uitdagende en zeer diverse patiëntenpopulatie te vinden is.

Binnen anderhalf uur rijden vanuit de Randstad bevind je je in een compleet andere wereld. Voor het verblijven in de buurt tussen je diensten(reeksen) door, hebben we een appartement voor arts-assistenten in Emmen. Reis je vanuit Groningen? In verband met de wisselende diensten heb je een auto nodig; je kunt op een voordelige manier gebruik maken van een Treant-lease-auto voor je woon-werkverkeer.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste collega, met een flexibele instelling en werkhouding en je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Verder ben je een snelle denker die in deze dynamische en soms hectische omgeving het hoofd koel houdt. Je volgt graag de ABCDE methodische cursus en andere aanvullende trainingen. Uiteraard ben je betrouwbaar en integer. En je hebt een kritische blik op de kwaliteit van onze zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan. Natuurlijk beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je BIG-geregistreerd.

Ons aanbod

Naast een fijne werkomgeving bieden wij je:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd op basis van gemiddeld 32 - 36 uur per week
 • Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform cao Ziekenhuizen in FWG 65 (maximaal € 6.716,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Vakantietoeslag (8,33%)
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een aantrekkelijke bindingspremie
 • Mogelijkheid leaseauto voor woon-werkverkeer
 • Begeleiding door je eigen mentor
 • Een robuuste introductieperiode
 • Een actieve arts-assistentenvereniging voor verbinding en gezellige activiteiten
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Volledige vergoeding van al je verplichte cursussen, zoals ATLS en SBMS
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite .Functie:anios seh
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:6716 – 6716
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Anios SEH Treant Zorggroep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures