Vacature Stageplekken

Stageplekken in Emmen

Stageplekken bij B-Point

Wij hebben nog plaats voor HBO stagiaires

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een gemotiveerde toekomstige professional met een frisse blik en een open geest? Heb jij een positieve en actieve leerhouding, ben je kritisch en neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces? Ervaring opdoen in je vakgebied is je doel, maar je durft je ook te verbazen en uit te spreken. Bij B-Point bieden we jou als gemotiveerde toekomstige professionals graag de kans jezelf te ontwikkelen via een stage tot vakbekwame, professionele en bevlogen zorgmedewerker.

Bij B-point ga je aan de slag in een veelzijdige leeromgeving: - Je draait mee bij alle werkzaamheden die binnen de locatie plaatsvinden. Je bent echt onderdeel van het team. Je zal met meerdere collega's en verschillende diensten meedraaien. Binnen de woonlocaties betekent dat zowel dag-, avond- als weekenddiensten. Bij alle locaties werken geschoolde praktijkbegeleiders die klaar staan om jou te helpen een succes van je stage te maken. B-Point is een organisatie met 4 locaties in Emmen en Coevorden.

We hebben stageplekken in de volgende richtingen en niveaus:
• Specifieke Doelgroepen (niveau 4)
• Maatschappelijke zorg [niveau 4,6]
• AD Ervaringsdeskundigheid (niveau 5)
• Social Work (niveau 4-5-6)
• Toegepaste psychologie [niveau 6]

Bel of mail ons dan gerust!

Telefoon


(ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur)Functie:stageplekken
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met B-Point via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Stageplekken B-Point 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures