Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Emmen

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

Begrijp jij dat ik soms gefrustreerd ben? Omdat ik niet meer ben wie ik vroeger was. Wil je de tijd nemen om mij te leren kennen? Help en ondersteun je mij mijn leven weer op te pakken?"

In het kort

 • 28 uur
 • 2821 tot 3938 euro
 • nr. 15182

Je kunt reageren t/m 26-05-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken als persoonlijk begeleider op het wooncentrum in Emmen. In wooncentrum Emmen vinden mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en bijkomende problematieken een thuis. Ook worden zij behandeld. Er zijn 31 ruime appartementen. Het wooncentrum heeft ook een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners kunnen eten of een kop koffie kunnen drinken.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie ga je helpen?

In het wooncentrum Emmen woont een groep van 33 cliënten in de leeftijd van 30 tot en met 80 jaar. De ziektebeelden variëren, van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, als MS en Parkinson. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

Hoe ga je helpen?

Jij toont als persoonlijk begeleider je betrokkenheid bij de cliënten en hun sociale omgeving. Je biedt de zorg vanuit een cliëntvolgende houding. Je kunt gedrag lezen en daarop inspelen. We werken vanuit de overtuiging dat eigen regie, eigen kracht en waardering van de omgeving de kwaliteit van leven verbeteren. In onze aanpak zijn zelfredzaamheid en deelname aan de maatschappij dan ook belangrijk. Binnen de Noorderbrug werken wij met de HOOI methode. De methodiek richt zich op het ondersteunen op alle levensdomeinen die voor onze cliënten van belang zijn.

Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij mag ondersteunen. In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een SamenWerkplan. Het accent als persoonlijk begeleider ligt op het bieden van begeleiding en daarnaast is er sprake van fysieke verzorging. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten en coördineert de zorg. Daarnaast coach je collega's en geef je richting. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

#LI-SO1

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op ma, di, wo en do

 • Logo Patiëntenfederatie Nederland


Functie:persoonlijk begeleider
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2821 – 3938
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Persoonlijk Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures