Vacature Stagiair

Stagiair in Emmen

vacatures

Stagiair jongerenprogramma Movements

Reageren t/m:

30-06-2024

Aantal uren:

Een stageplek voor 16 uren per week (bij voorkeur maandag en dinsdag)

Organisatie:

Sedna

Locatie:

Emmen

Ben je geïnteresseerd in deze functie ?

Movements is een activeringsprogramma dat toekomstperspectief biedt aan jongeren tussen de 17 en 27 jaar, woonachtig in Emmen. Het doel van Movements is om (kwetsbare) jongeren een nieuw perspectief te laten vormen en een gedragsverandering teweeg te brengen, waardoor zij weer een actieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Movements is onderdeel van Sedna. Sedna is er voor alle inwoners van de gemeente Emmen en we werken vanuit verschillende gebiedsteams. Inwoners kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, financiën of opvoeden en opgroeien. Maar ook met vragen over (het organiseren van) activiteiten in de wijk of het ontmoeten van buurtbewoners.

Wat ga je doen?

Binnen deze stage krijg je de kans om zowel mee te draaien in de groepsactiviteiten als in individuele trajecten. Tijdens jouw leertraject heb je regelmatig contact met je stagebegeleider. De voorkomende werkzaamheden tijdens je stage bestaan uit:

 • Clientcontacten
 • Meedraaien met de groepsactiviteiten
 • Administratie
 • Teamvergaderingen
 • Ontmoetingsgroep met andere stagiaires

Wat neem je mee?

Je volgt momenteel een Mbo of Hbo opleiding richting sociaal werk. Als stagiaire is het van belang dat je initiatief neemt en eropaf durft te gaan! Je bent proactief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je staat open voor feedback en hebt een lerende en reflectieve houding. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Het is een pré als je affiniteit hebt met social media en het leuk vindt om hier over mee te denken.

 • Een stagevergoeding
 • Een stageplek voor 16 uren per week (liefst maandag en dinsdag)
 • Veel ruimte voor initiatief en ideeën
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het onderzoeken van je interesses
 • Professionele stagebegeleiding
 • Aanbod met diverse cursussen en trainingen

De procedure

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen onze organisatie of heb je vragen? Dan kun je bellen met , stage coördinator op telefoonnummer of . Wil je solliciteren op een stageplek bij Movements?

Sedna is een dynamische organisatie, die in de gemeente Emmen het sociaal werk uitvoert.


Functie:stagiair
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tinten Welzijnsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Stagiair Tinten Welzijnsgroep 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures