Vacature Ondersteunende Begeleider NAH

Ondersteunende Begeleider NAH in Emmen

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Ondersteunende begeleider NAH

"Ben jij degene die mij ondersteund tijdens mijn reis door de wereld van niet aangeboren hersenletsel en alles wat er daardoor in mijn leven gebeurt?"

In het kort

 • Emmen
 • 24 tot 28 uur
 • 2082 tot 2821 euro
 • nr. 15026

Je kunt reageren t/m 09-06-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken als ondersteunend begeleider binnen het wooncentrum Emmen van De Noorderbrug. De Noorderbrug biedt o.a. specialistische begeleiding en ondersteuning (behandeling) die zich richten op de gebieden waarop mensen niet-aangeboren hersenletsel (vaak) vastlopen. Dat doen we altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt. In onze aanpak staan zelfredzaamheid, eigen regie en eigen kracht centraal. Binnen wooncentrum Emmen zijn er 31 appartementen die een vast woonverblijf bieden. Daarnaast is het mogelijk dat mensen ondersteuning krijgen op basis van een VPT- indicatie.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie ga je helpen?

Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en neuromusculaire ziektebeelden is dit niet altijd even vanzelfsprekend. Soms kan een cliënt niet goed met woorden aan je uitleggen waarom hij boos, verdrietig of iets nodig heeft en dan zie je dit in de details. Deze cliënten hebben een brede zorgvraag, want naast de neurologische problematiek is er soms ook sprake van motorische of lichamelijke verandering. Sommige cliënten zijn rolstoelafhankelijk en het kan voorkomen dat er door collega's verpleegtechnische handelingen moeten worden uitgevoerd. Dit maakt jouw werk uitdagend en hierdoor is geen dag hetzelfde!

Hoe ga je helpen?

We vinden het belangrijk dat er een huiselijke sfeer is in de gemeenschappelijke ruimte en dat de maaltijden smakelijk en gezellig zijn. Als ondersteunend begeleider kan jij een bijdrage leveren aan de goede sfeer, uitstraling en gastvrijheid. Je zorgt voor alle werkzaamheden rondom de maaltijden en koffiemomenten, zoals het beheren en bestellen van voorraden, controle (diëten), regenereren, koken, uitserveren en de schoonmaakwerkzaamheden in de keuken volgens de richtlijnen van de HACCP. Met jouw interesse in lekker eten en vaardigheid om daar anderen bij te betrekken, zorg jij voor een huiselijke sfeer en smakelijk avondeten. Heb jij ervaring met het koken voor groepen? Dan is dat een pré. Je werkt in wisselende diensten rond de lunch en avondeten, ook in de weekenden en met feestdagen.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2082 euro en 2821 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:ondersteunend begeleider nah
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2082 – 2821
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Ondersteunende Begeleider NAH ’s Heeren Loo Zorggroep 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures