Vacature Revalidatiearts

Revalidatiearts in Emmen

Waarnemend (Kinder-)Revalidatiearts (Emmen en Stadskanaal)

Wij zoeken een nieuwe collega, die samen met ons, wil werken in de volle breedte van de ziekenhuisrevalidatie en dan met name in de kinderrevalidatie!

De functie

Wij zoeken een collega die de komende maanden wil werken in de volle breedte van de ziekenhuisrevalidatie. We zoeken bij voorkeur een revalidatiearts met affiniteit voor de kinderrevalidatie, echter ook voor de volwassen revalidatiegeneeskunde. Zowel de poliklinische revalidatiebehandeling, klinische consulten als poliklinische consulten vallen onder je werkzaamheden. Hierbij worden alle diagnosegroepen die onder de (kinder-)revalidatie vallen gezien en behandeld door een enthousiast team.

Het team

Als (waarnemend) revalidatiearts maak je deel uit van de vakgroep revalidatiegeneeskunde. De vakgroep bestaat op dit moment uit 9 revalidatieartsen, 1 PA-er en 1 ANIOS. Als revalidatiearts zul je deel uitmaken van de medische staf en het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT).

Het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT) is het coöperatieve samenwerkingsverband van alle medische specialisten werkzaam bij de Treant in de regio Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. In totaal gaat het om ruim 260 specialisten, werkzaam in 28 medische disciplines. Het MSCT is in 2018 ontstaan uit de fusie van de Vereniging Medische Staf, de Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband en het Medisch Specialistisch Bedrijf van Treant. Het is onze ambitie om state of the art medische zorg te verlenen die aansluit bij de wensen en behoeftes van de patiënten in onze regio. Dichtbij waar het kan, verder weg als het moet. Ons werkklimaat is uitdagend en stoelt op gelijkwaardigheid, solidariteit, deskundigheid en innovatie.

In samenspraak met de huidige leden van de vakgroep zal bekeken worden hoe de formatie over de drie behandellocaties - Emmen (Scheper), Hoogeveen (Bethesda) en Stadskanaal (Refaja) - wordt verdeeld waarbij jij zult gaan werken in Emmen of Stadskanaal. Op alle locaties zijn multidisciplinaire behandelteams aanwezig voor de poliklinische (kinder-)revalidatiebehandeling en we werken over alle drie de locaties in leuke dynamische teams!

Jij bent de ideale kandidaat

Je hebt affiniteit met ziekenhuisrevalidatie en bij voorkeur met de kinderrevalidatie. Je bent een teamspeler en daarnaast in staat om bruggen te bouwen en samen te werken met andere medische disciplines en therapeuten. Dit doe je met veel enthousiasme waarbij je andere motiveert en meeneemt. Naast genoemde kwaliteiten herken je je ook in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen!

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke aanstelling als waarnemer voor een periode van 6 maanden vanwege periode van afwezigheid van één van onze collega's. Zo mogelijk kan dit nog een periode verlengd worden. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen waarbij inschaling plaatsvindt op basis van kennis en ervaring.

Wat bieden we nog meer? Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden en veel ruimte en natuur. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze medisch specialisten de stap naar Drenthe en zuidoost Groningen gemaakt.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 juni 2024 via de knop "Solliciteren". Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 25 juni 2024 aan het einde van de middag.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onderstaande revalidatieartsen:

  • Jeroen van Bodegom (medisch manager), bereikbaar via telefoonnummer
  • , bereikbaar via telefoonnummer
  • Annamarleen Karstenberg-Kramer, bereikbaar via telefoonnummer
  • Els Keesom, bereikbaar via telefoonnummer
  • Rianne Kofman, bereikbaar via telefoonnummer
  • Jelmer Scheper, bereikbaar via telefoonnummer
  • Anne Spits, bereikbaar via telefoonnummer

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer .Functie:revalidatiearts
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Revalidatiearts Treant Zorggroep 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures