Vacature Begeleiders

Begeleiders in Emmen

Onze begeleiders

kikker verpleegkundige vakantie met zorg

Begeleiders

Wij werken met zeer betrokken en professionele vrijwilligers voor de begeleiding van onze reizen en wij verwachten van hen een professionele houding. Vrijwilligers zijn echter ook mensen en zij zijn anders dan uw zorgbegeleiding thuis. Zo kan het zijn dat er verschillen zijn in aanpak en benadering, wij vragen u hier rekening mee te houden en verdraagzaam te zijn ten opzichte van elkaar.

Zelf vrijwilliger worden?
Je werkt in de zorg of hebt veel affiniteit bij de zorg en je zoekt naar iets wat je nog meer voldoening kan geven, dan kan het zomaar zijn dat je vrijwilliger wilt worden tijdens een zorgvakantie. Je hebt misschien al van onze mooie reizen gehoord of bent bekend met andere zorgreizen en je denkt dat dat ook iets voor jou is. Je bent je ervan bewust dat je een zorgvakantie begeleid om iemand een fantastische tijd te bezorgen en niet omdat je zelf graag wilt reizen, uiteraard is het reizen wel een bijkomend voordeel. Tevens ben je je ervan bewust dat een zorgvakantie begeleiden veel van je vraagt, dat je weinig tijd hebt voor jezelf en dat je zelfs 's nachts soms je bed uit moet om een gast te helpen. Je bent lichamelijk in een goede conditie en kunt ook de psychische druk aan tijdens een zorgvakantie.

Als je bovenstaande allemaal met 'ja' kunt beantwoorden dan zijn wij op zoek naar jou! Graag ontvangen we dan je CV en een omschrijving van jezelf: wat vind je leuk, wat drijft jou, waarom wil je een zorgvakantie begeleiden en waarom bij Reisburo Vakantie & Zorg?

Als jouw bericht bij ons binnenkomt bekijken wij je aanmelding en neemt onze vrijwilligerscoördinator contact met je op. Op basis van dit gesprek, je e-mail en je CV bepalen we of wij denken dat je geschikt bent voor het begeleiden van onze zorgvakanties. Hiervan krijg je uiteraard bericht. Vervolgens nemen wij je op in onze database en vragen we je om de nodige documenten in te vullen en te ondertekenen en krijg je t.z.t. een uitnodiging voor een kennismakingsdag.

Let op: Je wordt, zodra dat mogelijk is, eerst ingezet op een reis binnen Nederland, dat geeft jou de kans om dicht bij huis te proeven van het begeleiden van een zorgvakantie en geeft ons de mogelijkheid om in te grijpen als het onverhoopt niet gaat.

Wil je je aanmelden dan vragen wij het volgende:
- Bij voorkeur afkomstig uit de zorg
- Minimaal 18 jaar
- Geen beperkingen om zorg te verlenen
- Affiniteit met de zorg
- Affiniteit met mensen met een beperking
- Geen beperkingen om te reizen/vliegen
- Eigen zakelijke reisverzekering
- Mogelijkheid om naar de luchthaven (soms ook in de nacht) of opstapplaats te reizen
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Kun je rijden in een rolstoelbus (Mercedes Sprinter)

Is je aanmelding als vrijwilliger definitief dan vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor je aan

Om de vakantie voor iedereen fijn te laten verlopen en om te zorgen dat we voldoende begeleiding voor je hebben tijdens een reis, hebben we een aantal vaste regels opgesteld.

Je zit minimaal in het 2e jaar van je opleiding
Je hebt al enige ervaring met het geven van ADL-zorg
Je bent in de gelegenheid om naar een opstapplaats of het vakantieadres te komen
Je reist alleen binnen Nederland/België of Duitsland
Je kunt niet met een medestudent op reis, daarvoor zijn onze groepen te klein
Je hebt geen last van heimwee
Kun jij je vinden in deze regels en ben je nu alleen maar nog enthousiaster? Meld je dan snel aan.


Reisburo Vakantie & Zorg is een erkend leerbedrijf en we hebben elke periode plek voor 1 zorgstudent MBO-V , MBO-VIG of MBO maatschappelijke zorgFunctie:begeleider
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Reisburo Vakantie & Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Begeleiders Reisburo Vakantie & Zorg 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures