Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Emmen

Over Vepa

  • Historie

Vrachtwagenchauffeur (nationaal)

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke baan als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dat komt goed uit, want wij zoeken een

Vrachtwagenchauffeur
(nationaal)

standplaats Emmen/Hoogeveen
fulltime (= 4-daagse werkweek)

Als enthousiaste chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en snel transporteren van onze meubels naar onze klanten.

Dat is uniek: heel veel vrije dagen
Een juiste balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. Net als een juiste scheiding tussen die twee: ben je vrij dan ben je ook echt vrij, we vallen je niet lastig met mailtjes en telefoontjes. En het meest bijzondere dat we jou geven is vrije tijd: in onze productie heeft iedereen gegarandeerd een vierdaagse werkweek . Hoe fijn is dat!

Persoonlijke bonus bij winst
De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, ook wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken heeft invloed op de hele organisatie. Onze mensen houden ervan mee te denken, mee te werken en mee te beslissen. Het is daarom logisch dat de vaste medewerkers ook meedelen als we winst maken: een bonus eenmaal per jaar bovenop het uitstekende vaste maandsalaris. Zo doen we dat al decennialang.

Een nogal eigenwijs, sociaal en duurzaam bedrijf
Vepa behoort tot de top van meubelproducenten in Nederland en we zijn actief in Nederland, België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Alle producten worden door de beste mensen en het meest moderne machinepark in Nederland geproduceerd. "100% made in Holland", en daar zijn we trots op. Wij zijn Nederlands meest sociale en duurzame producent van kantoormeubilair. We produceren zelfs onze eigen grondstoffen; als een ander het niet lukt, proberen we het zelf wel. Duurzaam moet je doen!

Een wel heel erg platte organisatie
Vepa is een organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Een nuchter én eigenwijs familiebedrijf. De mensen van Vepa werken en denken mee op een praktische manier. Zo beslissen ze mee bij de aanschaf van nieuwe CNC-machines, helpen ze met de installatie en kunnen daardoor ook kleine storingen zelf repareren. Er wordt dus veel verwacht van de productiemedewerkers. En dat vinden ze prettig, want ze weten dat er naar hen geluisterd wordt. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. Ook zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en we helpen je altijd bij vragen. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Doorgroeien? Natuurlijk kan dat.
We bieden veel mogelijkheden om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen en je te ontwikkelen. Samen met jou bekijken we hoe we je talenten het beste kunnen inzetten. Nu en in de toekomst.

Onderdeel van een mooi familiebedrijf: de Fair Furniture Group
Vepa is met circa 300 medewerkers Nederlands meest duurzame producent van kantoormeubilair en onderdeel van de Fair Furniture Group . Met 7 merken en meer dan 500 medewerkers maken we alle producten van begin tot eind: van innovatieve grondstof tot complete inrichtingen. Met de allernieuwste en modernste machines in onze eigen fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Breda, Wijchen en Telford (UK). En daar zijn we trots op!

Wat verwachten we van jou?

 • Chauffeursopleiding Beroepsgoederenvervoer (CCV).
 • In het bezit van groot rijbewijs CE.
 • Beschikt over een geldige Code 95.
 • In het bezit van een LZV-certificaat is een pre.
 • Je bent flexibel en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een goede lichamelijke conditie.
 • Kennis van Nationale en Internationale verkeerswet- en regelgeving.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal.
 • Enthousiast, representatief en klantvriendelijk.

Wat bieden wij?

 • 4-daagse werkweek.
 • Loon conform cao Meubelindustrie.
 • Goed onderhouden wagenpark.

Interesse?

Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: onder vermelding van de functie. Heb je eerst nog vragen, dan kun je contact opnemen met Joost Hindriks, via .

( Beste recruiter, wij zoeken onze kandidaten zelf. Het heeft dus geen zin om ons te benaderen n.a.v. deze vacature. )

Direct reageren


Westhafenplatz 1
60327 Frankfurt am Main

Aarlenstraat 20
B-1050 BrusselFunctie:vrachtwagenchauffeur
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vepa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Vrachtwagenchauffeur Vepa 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures