Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf is één van de grootste producenten van verschillende soorten beglazing in Nederland. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer. Op het moment dat samenwerken en hart voor de zaak hebben voor jou belangrijk zijn, is het goed mogelijk dat jij goed binnen dit bedrijf past.   

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Klazienaveen, Nieuw - Amsterdam en Ter Apel uit om te reageren!  

Functieomschrijving

Jij bent een echte aanpakker en jij staat voor kwaliteit. Mede hierdoor ben jij die Logistiek Medewerker die wij zoeken!    

Binnen deze functie wordt jij verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Je houd je bezig met zowel binnenkomende als uitgaande goederen en je controleert deze op schade, kwaliteit en compleetheid. Daarnaast maak jij uitgaande goederen compleet voor transport en laad je deze in de vrachtauto. Hiervoor houd jij je regelmatig bezig met het verpakken van verschillende producten. Verder draai je bonnen uit en houd je een stukje administratie bij. Je houdt de binnendienst en het magazijn op de hoogte over binnenkomende en uitgaande goederen en retourzendingen.  

Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook snel de onderstaande vacature en het aanbod!  

Functie-eisen

De Logistiek Medewerker die wij zoeken beschikt over:

- Affiniteit met de werkzaamheden

- De bereidheid en kunde om de gehele dag fysiek te werken

- Een geldig heftruckcertificaat

- Een representatieve houding

- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- De kunde om altijd veilig te werken

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen €2.389,- en €2.577 ,- per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen

- Een uitdagende Fulltime functie

- Werken in de 2-ploegen

- 12% ploegentoeslag

- Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever

- Je wordt bij aanvang direct aangemeld bij onze pensioensregeling ( STIPP-Basis)Functie:logistiek medewerker heftruck
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2577 – 2577
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Logistiek Medewerker Olympia 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures