Vacature Logistics Supervisor Projects

Logistics Supervisor Projects in Schoonebeek

Logistics Supervisor Projects

Join our team

Logistics Supervisor Projects

Fulltime, Schoonebeek (NL)

De uitdaging

Als Logistics Supervisor houd je je onder andere bezig met het ontvangen, controleren en verzenden van projectladingen. Je doet alles om de dagelijkse logistieke stromen van en naar de projectlocatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij onderhoud je intensief contact met de projectplanning op kantoor, de verschillende subcontractors/partners die op de locatie aanwezig zijn en de opdrachtgever. Je hoofdtaak is om ervoor te zorgen dat de transporten en hijs- en hefdiensten die op de projectlocatie plaatsvinden op een veilige manier en volgens de afgesproken transporten kraanplanning worden uitgevoerd. Je stuurt hierbij de banksman/riggers aan. In sommige gevallen voer je zelf de banksman/riggers activiteiten uit. Wanneer de uitvoering afwijkt kom je met ideeën en adviezen en gebruik je jouw logistieke inzicht om de planning weer vlot te trekken.

Wat vragen wij van jou?


Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en ervaring in een soort gelijke functie is een pre. Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal en Duits of Engels. Je bent in het bezit van een banksman certificaat, VCA-Vol certificaat en heftruck certificaat. Ervaring als chauffeur of kraanmachinist is een pre en ervaring met ADR transporten is ook een pre

Wat kun je van ons verwachten?

Werken in een internationaal bedrijf met een informele en gezellige werksfeer waar collega's voor elkaar klaarstaan. Je mag van ons verwachten dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in deze functie met een uitdagend takenpakket. Er is ruimte voor scholing en de mogelijkheid om door te groeien. Conform CAO (beroepsgoederenvervoer) ontvang je vakantiedagen en ATV-dagen.

Wie ben jij

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stuurt graag logistieke stromen en een team aan.
 • Organiseren en plannen is een van jouw sterke punten.
 • Je durft besluiten te nemen en je oordeel te geven.
 • Voor jou is communiceren met allerlei soorten mensen een tweede natuur, je bent de schakel tussen verschillende partijen.
 • Je blijft kalm in stressvolle situaties en je kunt je makkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Je kunt goed omgaan met onregelmatige werktijden en hebt geen moeite om meerdaags van huis te zijn.

Over Lubbers

Lubbers Logistics Group staat al sinds 1929 voor professioneel en betrouwbare partner in de logistiek. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een vooruitstrevende logistieke dienstverlener in de energiesector. Daarnaast biedt het brede scala aan transportmogelijkheden ook uitstekende oplossingen voor de maritiem & bagger- en voor de luchtvaartindustrie. Met zeventien vestigingen in acht landen heeft Lubbers een Europees dekkend netwerk. Internationaal staan meer dan 350 medewerkers garant voor de beste service en kwaliteit!

Lubbers Projects & Services

Lubbers Projects & Services is de projecten divisie binnen Lubbers Logistics Group. Vanuit deze divisie worden o.a. internationale boortorenverhuizingen, pijpleiding- en kabelhaspel projecten, materiaal mobilisaties voor de maritieme en baggerindustrie en de ontmanteling en verwerking van windmolenbladen georganiseerd.

Diensten zoals (exceptioneel) transport, telescoop kraandiensten, logistiek & technisch personeel en routeonderzoeken worden voor onze opdrachtgevers uitgevoerd.

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:

Wij houden uw bedrijf in beweging.

Kom in contact

 • Klaverakker 1
  7761 RA Schoonebeek
  The Netherlands
 • +31 (0)524 537700

Copyright © 2024 Lubbers LogisticsFunctie:logistics supervisor project
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lubbers Logistics Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Logistics Supervisor Projects Lubbers Logistics Group 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures