Vacature Machinisten

Machinisten in Zwartemeer

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
(31)

  • Infra
    • Profileren met 3D GPS
    • Aanleg glasvezel en leidingen

Grondverzet

Het aan -en afvoeren van grondsoorten in grote of kleinere hoeveelheden, egaliseren van terreinen of wegen en aanleggen van leidingen of rioleringen is waar Drenth Grondverzet mee is begonnen. En nog steeds is het grondverzet één van onze meest gevraagde diensten. We blijven hierin investeren met moderne, efficiënte machines en goed opgeleide en ervaren mensen. We kunnen grote klussen aan waarin we meerdere grote machines inzetten en waarin we ook de planning en advisering voor onze rekening kunnen nemen, maar ook kleine klussen zijn welkom en worden net zo serieus opgepakt.

Trilwals Drenth

Shovels, Graafmachines en transport

Grondverzet voeren wij uit met de juiste machines. Wij beschikken over mini tot grote kranen met diverse hulpstukken en ervaren machinisten. Alswel over mobiele graafmachines en rupskranen. Daarnaast hebben we meerdere shovels en afhankelijk van het project kunnen we ook graders, walsen of de High Speed Dozer inzetten.

Trekkers

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.

Drenth Groep

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer

Functie:machinist
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGS Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Machinisten DGS Nederland 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures