Vacature Werkvoorbereider/planner

Werkvoorbereider/planner in Emmen

Als planner-werkvoorbereider ben jij betrokken bij alle lagen van de organisatie en maak je de vertaalslag van klantvraag naar productie en levering. Jij werkt veel samen met de collega’s van werkvoorbereiding, inkoop en de voormannen van de productieafdeling. Jij weet als geen ander de hoofd en bijzaken te onderscheiden en besluit met de Operations Manager wat voor de organisatie de prioriteit geniet. Jouw kantoor bevindt zich pal naast de productieafdeling, waardoor jij snel kan schakelen. Jij bent verantwoordelijk voor het efficiënt verlopen van het productieproces en levert de producten op tijd af. Jij communiceert op duidelijke manier met de werkvloer en ziet toe op de productieplanning. Jij bent verantwoordelijk voor personeelsplanning en draagt zorg voor de deadlines. Jij signaleert tijdig de afwijkingen in het productieproces en anticipeert hierop. Jij bewaakt en beheert de juistheid van orderinformatie en geeft terugkoppeling bij onjuistheden. Jij registreert (NCR) en analyseert de interne klachten/afwijkingen en neemt preventieve maatregelen. Bovendien draag jij verantwoording voor het onderhoud van machines, snij-tooling, hand-, hef en hulpgereedschappen. Jij zorgt voor standaardisatie op de eigen afdeling en stemt dit af met andere afdelingen. Jij ziet toe op ene optimaal magazijnbeheer en een goed werkende expeditie samen met Supplychain Manager.Functie:Werkvoorbereider/planner
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via k.damhof@headhuntersteam.nl of 050-526 88 84. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/werkvoorbereiderplanner.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Werkvoorbereider/planner Headhuntersteam 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures