Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Emmen

Wil jij een uitdagende baan als: logistiekmedewerker, magazijnmedewerker, orderpicker of hef- of reachtruckchauffeur?! Hoe ziet je dag eruit? Je wordt de spil van ons magazijnproces. Zorgvuldigheid en snelheid gaan hand in hand als je bestellingen verwerkt, artikelen verplaatst en de voorraad bijhoudt. Geen dag is routinematig, want elke nieuwe order brengt een unieke uitdaging met zich mee. Pak deze kans om in een inspirerende omgeving te werken en je potentieel te ontdekken en benutten! Solliciteer nu en laat ons samen geschiedenis schrijven in de wereld van logistiek. Jij kan nu gelijk reageren door ons een mail te sturen naar MKBEmmen@timing.nl, te bellen naar 0591-642747 of te klikken op de solliciteer button. Hierna zullen wij contact met jou opnemen over de mogelijkheden!

Wij bieden:

Onze opdrachtgevers hebben ieder hun eigen charme, doormiddel van een persoonlijk gesprek kijken wij graag samen met jou naar welke opdrachtgever het beste bij jou past. Reisvergoeding, ploegentoeslag of doorgroeimogelijkheden?! De diverse opdrachtgevers bieden ieder zijn eigen mogelijkheden. Zo kun je fulltime aan het werk, parttime, in dagdiensten of in de ploegen.

Wij vragen:

Je bent sterk en nauwgezet en je wilt graag als magazijnmedewerker aan de slag. We zoeken iemand voor 24-40 uur per week die een positieve instelling heeft en graag samenwerkt in een team. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zorgvuldig, je wilt immers dat alles perfect verloopt in het magazijn. Daarnaast is het handig dat je: - In de directe omgeving van Emmen, Coevorden of Hardenberg woont;

- Parttime of fulltime inzetbaar bent;

- Fysiek in goede gesteldheid bent.

Waar ga je werken:

Vanuit onze vestiging in Emmen bedienen wij een groot aantal opdrachtgevers in de omgeving Emmen, Coevorden en Hardenberg. Deze opdrachtgevers zoeken naar gemotiveerde en ambitieuze kandidaten die niet kunnen wachten om te starten. Wij streven naar flexibiliteit en efficiëntie om onze klanten tevreden te houden. Als Magazijnmedewerker ben jij hier onmisbaar in. Ons team is ambitieus, collegiaal en betrokken. We zorgen samen voor een informele sfeer waarin hard werken en plezier hand in hand gaan. Jouw input kan ons team alleen maar sterker maken. Jij staat hier centraal!Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Magazijnmedewerker Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures