Vacature CE Chauffeur (Avond/Nacht)

CE Chauffeur (Avond/Nacht) in Erica

Ben jij op zoek naar een mooie baan bij een betrouwbare werkgever? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij Transpa Emmen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons chauffeursteam te komen versterken.

Rond 18.00 uur start jij in Erica (gemeente Emmen) om onze opdrachtgevers van bloemen en planten te voorzien. Rond 5.00 uur ben jij terug in Erica en zit jouw dienst erop, dus je bent altijd de volgende ochtend weer thuis.

Over de organisatie

Transpa Emmen is een familiebedrijf, onderdeel van de Sent Waninge Groep. Deze groep bestaat uit Sent Waninge Transport, DGO Express en Transpa Emmen. Bij Transpa verzorgen wij met 35 vrachtwagens het transport van bloemen en planten in Nederland en Duitsland.

Hoe zien de werkzaamheden er uit?

- Het zelfstandig uitvoeren van een route aan de hand van een rittenlijst en vrachtbrieven; - Uitvoeren van ingangscontroles bij ontvangst van lading; - Het laden en lossen van zendingen op de plek van bestemming; - Contact opnemen met de planning bij onvoorziene afwijkingen tijdens de route.

Wat verwachten wij van jou?

- Je bent betrokken, flexibel en houd van aanpakken; - Je bent in het bezit van geldig rijbewijs CE, Code 95 en een bestuurderskaart; - Je hebt relevante werk- en rijervaring; - Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

- Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring conform de CAO beroepsgoederenvervoer, inclusief avond/nachttoeslag - Uitzicht op een vaste baan - Kwalitatief, goed onderhouden materieel - Een prettige werkomgeving en een informele werksfeerFunctie:chauffeur ce avond/nacht
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Transpa Emmen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. CE Chauffeur (Avond/Nacht) Transpa Emmen 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures