Vacature Trainee Operator

Trainee Operator in Emmen

Ben jij, of ken jij iemand die avontuurlijk is ingesteld, iets met techniek heeft, van praktisch werk houdt en een "hands-on" mentaliteit heeft, waarbij veilig werken voorop staat? Vind je het niet erg om veel van huis weg te zijn, voor 1 - 2 weken aangesloten - wellicht in een ander land? Vind je het leuk om te leren terwijl je werkt? Dat kan! Je mag namelijk ook starten als Trainee Operator.

Functie-inhoud
Je speelt een belangrijke rol, hand-on op de werkvloer, waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling om door te groeien. Je bent in staat om technische problemen op te lossen, samen te werken met het team en ervoor te zorgen dat de klussen op tijd en naar tevredenheid van de klant worden afgerond. Veiligheid moet altijd je topprioriteit zijn.

Je hoofdtaken zijn:

 • Werken op de locaties van onze klant, wat afgelegen locaties kunnen zijn en waarbij je soms in een helikopter naar je werk gaat!
 • Materiaal en equipment controleren aan de hand van de daarvoor bedoelde checklijsten ter voorbereiding van de klus
 • Assisteren met het op- en afbouwen van klussen
 • Onderhoudt van een goede communicatie met crewleden en supervisor
 • Dagelijks en preventief onderhoud uitvoeren aan materiaal en equipment
 • Je meldt tekorten aan materiaal aan de supervisor of operations manager.

Jouw werkomgeving bij Well Services Group
Als onderdeel van Excellence Logging zijn wij een snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd services verleent voor de olie-, gas- en geothermische industrie. Wij bieden onze klanten een compleet scala aan Well Interventie Services, onder meer bestaande uit coiled tubing services, Wireline, Welltesting, pumping nitrogen services en well engineering services. Hierin zijn wij één van de marktleiders in en buiten Europa.

Wat kunnen we jou bieden?
Wij bieden een interessante en veelzijdige werk- en leeromgeving waarin het aankomt op flexibiliteit, zelfstandigheid, ondersteunende begeleiding en waar ruimte is voor eigen inbreng. Wij bieden een all-in introductiedag, zodat je een vliegende start kunt maken. Je bent werkzaam in een dynamische en uitdagende internationale omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Ons overige voorwaardenpakket:

 • Een zeer actieve en gezellige PV (personeelsvereniging)
 • VrijMiBo's en snack op vrijdag;
 • 50% van basispremie zorgkostenverzekering wordt vergoed;
 • Pensioen volledig door werkgever vergoed;
 • 26 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld, maandelijks uitgekeerd;

Online reageren
Indien je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor via en vragen naar (). Wil je je interesse kenbaar maken? Stuur dan je motivatie en CV naar

English Version:

Are you, or do you know someone who is: adventurous, has a thing for technology, likes practical work and has a "hands-on" attitude, whilst putting safe working practices first? Don't mind being away from home a lot, for 1-2 weeks at a time - perhaps in another country? Do you enjoy learning whilst working? Then you can also start as a Trainee Operator.Functie:trainee operator
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Well Services Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Trainee Operator Well Services Group 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures