Vacature Technisch Manager - MT lid | H&P Moulding

Technisch Manager - MT lid | H&P Moulding in Emmen

DE UITDAGING BIJ H&P MOULDING

Jij bent een bevlogen techneut met een passie voor verbetering en innovatie. Je wordt de hoofdbeheerder van alle machines, installaties en technische processen binnen H&P Moulding. Je geeft leiding aan het technisch team en samen laten jullie alles optimaal functioneren, zijn jullie verantwoordelijk voor een storingsvrije productie en bereiken jullie vastgestelde KPI’s en doelstellingen. Samen met (totaal) 12 vakbevlogen collega’s geef jij dagelijks vorm aan hypermoderne en innovatieve spuitgiettechnieken.

Je laat continu je hersenen kraken bij het bedenken van nieuwe oplossingen voor het wereldwijde klantennetwerk van H&P. Zo levert H&P Moulding al meer dan 40 jaar hoog innovatieve spuitgiet producten aan klanten als Honeywell, Johnson & Johnson, Vegter en Bosch. Je onderhoudt contacten met leveranciers en klanten en communiceert duidelijk over de technische achtergrond van onze producten. Je hebt hierbij een nauwe samenwerking met de sales afdeling.

Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het verloop en de begeleiding van projecten. Zowel klanten als productie komen bij jou met vragen over materialen waarvoor een kennis van spuitgieten en thermoplastische kunststoffen jou zeker helpt. Je bent hiernaast verantwoordelijk voor de planning, het budget en de informatievoorziening van zowel de klant als de interne organisatie.

Jij bent flexibel, staat open voor ideeën van anderen en bent toegankelijk. Je bent een sparringpartner voor zowel het MT, klanten, leveranciers en je collega’s. Je vindt duurzaamheid belangrijk en werkt graag naar een groene wereld toe. In de toekomst kan jij een stap maken naar een eindverantwoordelijke rol om zo het hele bedrijf in goede banen te leiden. Bij H&P staat voorop dat medewerkers zich gewaardeerd voelen, zich kunnen ontwikkelen en lang aan het bedrijf verbonden willen blijven. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur-eigenaar, die jou graag op weg helpt en steeds meer verantwoordelijkheden geeft. Waar dit stopt bepaal jij!

HET IDEAALPROFIEL 

  • Je hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau, met als basis een afgeronde Hbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde.
  • Je hebt tenminste 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, je hebt kennis van spuitgieten/kunststoffen en hebt een ambitie om door te groeien.
  • Zelfstarter met een kritische blik, hoog energieniveau en gezonde vorm van ondernemerschap.
  • Je kan werken met Solid Edge of Autocad en bent in staat om 3D files en technische tekeningen te lezen en te begrijpen.
  • Je weet op basis van inhoudsdeskundigheid collega’s te coachen en enthousiasmeren. Je communiceert hierbij duidelijk.
  • Je kunt je vloeiend uitdrukken in het Nederlands, Engels en Duits (woord en geschrift).

OVER H&P MOULDING

H&P Moulding, gevestigd in Emmen, is al meer dan 40 jaar koploper op gebied van hoogwaardige technische producten en componenten voor de technische en medische industrie, voornamelijk bekende multinationals. Zij produceren kunststof spuitgiet onderdelen en matrijs ontwerpen. H&P is een partner die voor al haar wereldwijde klanten duurzame, snelle, innovatieve hightech productieoplossingen realiseert. Zij bieden volledige matrijs ontwerpen van concept tot eindproduct en zijn continu bezig met het bedenken van slimmere oplossingen die inpasbaar zijn in deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan de spuittuit voor de Vegters rolletjes waarmee we samen het nieuwe jaar ingaan, of de ‘happy cup’ die bestaat uit bioafbreekbare polymeren en hierdoor onze aarde schoonhoudt in plaats van vervuilt. Hiernaast werkt H&P nauw samen met universiteiten en hogescholen.

Innovatie staat bij H&P dus centraal en uit zich vooral in het ontwikkelen en verbeteren van het systeem en bedrijfsprocessen. Ze hebben een ‘zero-defects and zero -waste’ benadering die hen helpt in zowel de clean room productie als in de productie daarbuiten. Met 12 man sterk maken zij dus wereldwijd al best een groot verschil, en jij kan hier deel vanuit maken! De rol is ontstaan vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige Technisch Manager.

INTERESSE IN H&P MOULDING TE EMMEN? 

Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt H&P Moulding exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Heleen Wielinga. Voor vragen of een toelichting kun je contact met Heleen opnemen via 088-1260440 (van 08:30 uur tot 17:00 uur) of via de mail: h.wielinga@asbr.nl.Functie:Technisch Manager
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ASBR YouManagement voor H&P Moulding via vacature@asbr.nl of 31881260440. Of bezoek hun website https://www.asbr.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Technisch Manager – MT lid | H&P Moulding ASBR YouManagement voor H&P Moulding 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures