Vacature Store Managers

Store Managers in Klazienaveen

Use tab to navigate through the menu items.

Store Managers

Contactpersoon

T: (0) 496 166 181

Wat onderscheidt hen van de rest? Laten we beginnen met onze favoriet: de jurk! Mini, midi of maxi, geen enkel kledingstuk straalt vrouwelijkheid en zelfvertrouwen uit zoals de jurk dat doet. Maar vrouwen staan niet enkel geweldig met een kleedje, natuurlijk.

Daarom zijn ook speelse jumspuits, toffe shorts, comfy broeken en leuke rokken een vaste waarde in onze collecties. Wat meer? Prints en kleur, natuurlijk! Elk kledingstuk is bedrukt met een unieke print of vormt een samenspel van de mooiste kleuren.


Functieprofiel

Als Shop Manager sta je in voor de goede werking van je winkel. Zowel de organisatie als de opvolging van de commerciële richtlijnen vallen onder je verantwoordelijkheid. Dankzij je enthousiasme en commerciële flair slaag je erin om samen met je team de beoogde resultaten te behalen. Jullie bezorgen onze klanten een echte shopervaring en samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er steeds piekfijn uitziet.

Vereisten / Skills

Je kan terugkijken op een aantal jaren leidinggevende ervaring. Als gedreven coach weet je je team telkens weer op sleeptouw te nemen. Retail is je passie, resultaten behalen je doel. Door jouw commerciële kijk en servicegerichtheid zorg je ervoor dat de klant steeds centraal staat. Uiteraard vormen weekendwerk en variabele uren geen probleem voor jou.

Benefits

Een boeiende uitdaging in een Belgisch modebedrijf. Een permanente ondersteuning zowel op commercieel gebied als op gebied van merchandising. Een salaris op basis van je ervaring en capaciteiten.Functie:storemanager
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Field Fashion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Store Managers Field Fashion 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures