Vacature KVGM Medewerker

KVGM Medewerker in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een loon- en verhuurbedrijf in Emmen. Deze organisatie houdt zich kort gezegd bezig met het veranderen van afval tot grondstof of product. Men onderscheidt zich van anderen door flexibiliteit en de grote diversiteit aan machines, maar vooral ook door het continue door-ontwikkelen van het machinepark.

Wij nodigen onder meer kandidaten uit de buurt van Emmen, Stadskanaal, Coevorden en Klazienaveen van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Ben jij een communicatieve duizendpoot met een passie voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu? Heb je ervaring in het opbouwen van draagvlak binnen een organisatie en ben je in staat om te fungeren als aanspreekpunt voor KVGM-gerelateerde zaken? Dan is deze vacature als KVGM (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Medewerker iets voor jou!

Als KVGM Medewerker ben je het centrale aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle KVGM-gerelateerde zaken. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van draagvlak voor KVGM-beleid en -initiatieven en zorgt ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de geldende richtlijnen en procedures. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat KVGM-aspecten worden geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij geef je advies en ondersteuning aan collega's en managers, bijvoorbeeld bij het opstellen van risico-inventarisaties en -evaluaties (RI&E) of het implementeren van veiligheidsmaatregelen.

Daarnaast ben je betrokken bij het organiseren van trainingen en workshops over KVGM-onderwerpen en fungeer je als coach voor medewerkers die vragen hebben over kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Als KVGM Medewerker houd je ook toezicht op de naleving van KVGM-richtlijnen en voer je regelmatig controles en audits uit om de veiligheid en gezondheid op de werkvloer te waarborgen. Je rapporteert bevindingen aan het management en draagt bij aan het opstellen van verbeterplannen.

Kortom, als KVGM Medewerker speel je een cruciale rol in het bevorderen van een cultuur van veiligheid, gezondheid en milieu binnen onze organisatie en draag je bij aan het succes van het KVGM-beleid.

Functie-eisen

Verder beschik jij over:

 • MBO Werk- en denkniveau bij voorkeur een afgeronde opleiding KAM Coördinator
 • Minimaal 3 jaar ervaring als KVGM-Medewerker/KAM medewerker
 • Kennis van certificaten (ISO- (9001/14001), BRL 7000-7001 en CO2-prestatieladder Niveau 5, VKL)
 • VCA voor leidinggevenden
 • Kennis van MS-Office en ERP-systeem
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
 • Het salaris komt in overleg tot stand conform GGI CAO. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring. 
 • Een leuke uitdagende Parttime functie voor 24 uur per week. 
 • Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd. 
 • Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:medewerker veiligheid luchtvaart
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. KVGM Medewerker Olympia 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures