Vacature Allround Monteur

Allround Monteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. Ze hebben vestigingen dan wel agentschappen in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. De machines vind je dus terug over de hele wereld. Ze staan internationaal bekend als toonaangevende fabrikant van zeer grote, gebruiksklare recyclingoplossingen.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de regio Emmen, Coevorden, Nieuw - Amsterdam, Klazienaveen en Ter Apel van harte uit om te reageren! 

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste Eindmonteur/(Allround) Mechanic met een werktuigbouwkundige achtergrond en bij voorkeur ervaring in de metaalsector? Lees dan gauw verder!  

Je voornaamste werkzaamheden zijn het in opdracht en volgens tekening, samenstellen of monteren van verschillende machines of componenten zodat ze voldoen aan de vereiste specificaties, het in opdracht uitvoeren van diverse interne montagewerkzaamheden en vaststellen of benodigde materialen en gegevens beschikbaar zijn. Ook het organiseren van ontbrekende zaken en/of oplossen van onduidelijkheden vallen onder je werkzaamheden.

Je werkt alleen of met een collega aan het te assembleren onderdeel of de machines en je voert de eindcontroles uit. Hierna ga je dit registreren op het geassembleerde onderdeel of op de machine.

Als Eindmonteur/Mechanic ben je werkzaam op de afdeling Eindmontage en rapporteer je aan de Manager Production. 

Functie-eisen

Wat neem je mee?

- Je hebt een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau;

- Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond en je komt bij voorkeur ook uit de metaalsector;

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

- Je hebt ervaring in de machinebouw; 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

- Uitstekend salaris. Voor de Mechanic (starters/junior) tussen de € 2.986,20 en € 3.351,12 bruto per maand.

Voor de Allround Mechanic (ervaren) tussen de € 3.126,42 - € 3.607,08  bruto per maand. Voor beide geldt afhankelijk van kennis, kunde, leeftijd en ervaring.

- Een afwisselende en uitdagende fulltime functie, in de dagdienst, in een dynamisch en hecht team.

- Een afwisselende en uitdagende baan binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie.

- Volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

- Een gezellige, informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor plezier.

- Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever

- Na 8 gewerkte weken wordt je automatisch aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)Functie:monteur mechanische werken spoorwegen
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3607 – 3607
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround Monteur Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures