Vacature Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider

Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een loon- en verhuurbedrijf in Emmen. Deze organisatie houdt zich kort gezegd bezig met het veranderen van afval tot grondstof of product. Men onderscheidt zich van anderen door flexibiliteit en de grote diversiteit aan machines, maar vooral ook door het continue door-ontwikkelen van het machinepark.

Wij nodigen onder meer kandidaten uit de buurt van Emmen, Stadskanaal, Coevorden en Klazienaveen van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Ben jij een creatieve denker met een passie voor detail en organisatie? Heb je ervaring in het bedenken van technische oplossingen en het voorbereiden van werkzaamheden? Dan is deze vacature als Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider wellicht wat voor jou!

Als Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bedenken van detailoplossingen die voldoen aan de eisen van de opdracht. Je beoordeelt of de benodigde materialen aan deze eisen voldoen en stelt werkinstructies op, waarbij je de tijdsbesteding voor de werkzaamheden bepaalt.

Je hebt een belangrijke rol in het uittrekken van benodigde materialen en stemt dit af met de inkoper of bereidt inkopen voor. Daarnaast werk je het definitieve ontwerp uit, zorg je voor werktekeningen en een volledige opdrachtbevestiging. Het plannen en bestellen/inhuren van benodigd materiaal doe je in overleg met de afdeling planning, waarbij je tekeningen controleert en informatie verstrekt over bestellingen, levertijden en prijzen.

Je bent betrokken bij het uitwerken van meer-/minderwerk in overleg met de projectleider/uitvoerder en maakt garantiedocumenten op die je verzendt naar de opdrachtgever. Ook verzorg je vergunningen en andere vereiste documenten en ondersteun je, of ben je verantwoordelijk voor, het opstellen van begrotingen, offertes, rapporten en aanbestedingsdocumenten-/stukken. Hierbij speel je een actieve rol in het bedenken van creatieve en innovatieve technische oplossingen die de aanbesteder zelf mogelijk over het hoofd heeft gezien.

Kortom, als Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider ben je een essentiële schakel in het voorbereiden en organiseren van projecten, waarbij jouw creativiteit en technische expertise van onschatbare waarde zijn.

Functie-eisen

Je weet verantwoordelijkheid te nemen, het overzicht te bewaren en denkt oplossingsgericht.

Verder beschik jij over:

  • HBO Werk- en denkniveau bij voorkeur HTS richting GWW of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in projectmanagement is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
  • Het salaris komt in overleg tot stand conform GGI CAO. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring. 
  • Een leuke uitdagende Fulltime functie.
  • Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd. 
  • Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:assistent werkvoorbereider
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Commercieel Medewerker/Werkvoorbereider Olympia 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures