Vacature ANIOS - net afgestudeerd

ANIOS - net afgestudeerd in Emmer-Compascuum

Over de functie

Wellicht is het voor jou al duidelijk waarin jij je wil gaan specialiseren of wil jij meer ervaring opdoen om dit verder te ontdekken. Als ANIOS kun jij via Maandag® veel leren en werkervaring opdoen binnen verschillende disciplines, voordat jij je gaat specialiseren. Maandag® heeft een breed netwerk buiten het ziekenhuis. Denk hierbij aan werkplekken binnen de ouderenzorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, GGZ, bedrijfsgeneeskunde, revalidatie en/of verzekeringsgeneeskunde.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salarisschaal 65 conform desbetreffende CAO;
 • lease-auto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen, die je volop mogelijkheden biedt voor een ideale route richting een specialisatie;
 • opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ANIOS - net afgestudeerd die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Medisch specialisten
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5319 – 7137
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via britt.vandenberg@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. ANIOS – net afgestudeerd Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures