Vacature GWW Topper

GWW Topper in Zwartemeer

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
(31)

  • Infra
    • Profileren met 3D GPS

De kans is groot dat u ons regelmatig tegenkomt op de wegen in Nederland en Duitsland. Onze gespecialiseerde kennis, onze vakmensen en het machinepark worden dagelijks gebruikt voor het grondwerk, profileren en verbreden van wegen en infraprojecten. Met een team van zo'n 50 specialisten werken we voor een groot aantal opdrachtgevers in Nederland en Duitsland.

Infra, spoor en grondwerk

Naast het specialisme in infrastructuur zijn wij ook actief in spoorwerkzaamheden en grondwerk in de meest ruime zin van het woord. Glasvezel -en leidingaanleg, dumperwerk en egalisatie van oppervlakten zijn slechts enkele van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Kortom voor elke klus is bij ons een oplossing mogelijk.

In juni 2020 zijn we gestart met de dijkversterking van de Afsluitdijk. Afgelopen week zijn na 3 jaar onze werkzaamheden afgerond.
Een uitdagend project qua planning en uitvoering. Met trots kijken we terug op dit niet alledaagse project.

Woensdag, 29 november 2023

We zijn weer lekker bezig geweest de afgelopen weken.

Zondag, 5 november 2023

Ken jij of ben jij deze GWW topper' Neem dan contact met ons op. of

Woensdag, 11 oktober 2023

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.

Drenth Groep

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer

Functie:gww topper
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGS Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. GWW Topper DGS Nederland 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures