Vacature Management Assistent

Management Assistent in Emmen

Geplaatst op 12 september 2023 12 september 2023

FC Emmen is een betaald voetbalorganisatie die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De club (opgericht in 1925 en actief in het betaalde voetbal sinds 1985) is de enige profclub in de provincie Drenthe. Sinds de eerste promotie naar de Eredivisie is FC Emmen enorm gegroeid op allerlei vlakken. De Drentse club wil meer zijn dan alleen voetbal en daarom zet de club zich met zijn maatschappelijke stichting FC Emmen Naoberschap in voor onze samenleving. Dit doen we door de mogelijkheden van een regionale, professionele voetbalorganisatie te benutten en de grote impact van het voetbal te gebruiken om aandacht te geven aan sociaal-maatschappelijke projecten. Mede vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Management Assistent voor FC Emmen en FC Emmen Naoberschap.

Functieomschrijving
Voor diverse taken zijn wij op zoek naar een veelzijdige en proactieve Management Assistent. De werkzaamheden zijn veelal ondersteunend van aard. Je bent verantwoordelijk voor administratieve, secretariële en organiserende werkzaamheden, kan goed zelfstandig werken en als spin-in-het-web collega's ondersteunen wanneer dat nodig is.

Taken - Het plannen, voorbereiden en notuleren van overleggen en vergaderingen; - Het zorgdragen voor (ingewikkeld) agendabeheer (bijvoorbeeld voor groepsafspraken); - HR-taken, zoals ziekteverzuim en vakantiedagen bijhouden en het verwerken van declaraties; - Financieel administratieve taken; - Administratieve taken rondom de organisatie van een bijeenkomst of evenement; - Gevraagde ondersteuning bij collega's van het huidige team.

Functie-eisen - Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in een secretariële of administratieve richting; - Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift; - Je hebt goede kennis van verschillende computerprogramma's waaronder Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint); - Je bent zo snel mogelijk beschikbaar.

- Je bent een teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig werken; - Je bent energiek, proactief, zeer georganiseerd en resultaatgericht; - Je bent integer en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie; - Je bent professioneel, enthousiast, flexibel en stressbestendig.

Wat bieden we jou? - Een uitdagende functie (0,6 fte), 24 uur per week en in eerste instantie voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging en meer uren bij goed functioneren; - Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket; - De mogelijkheid om je door te ontwikkelen binnen een gezellig en dynamisch team; - Een unieke werkomgeving.

Ben jij de Management Assistent die FC Emmen zowel organisatorisch als maatschappelijk verder helpt? Stuur dan vóór dinsdag 26 september jouw cv en motivatiebrief per e-mail naar [email protected] .

Berichtnavigatie

De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen

Openingstijden
De Oude Meerdijk
ma. t/m vr.
9.00 - 17.00 uur


Correspondentie-adres
Postbus 26
7800 AA EmmenFunctie:management assistent
Startdatum:12-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FC Emmen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Management Assistent FC Emmen 12-09-2023

Bekijk ook andere vacatures