Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Emmen

Administratief medewerker

Emmen

Wist jij dat de gemiddelde arbeidsduur in Nederland +- 7 jaar is? Goed nieuws! Aareon NL zit hier met 321 medewerkers ruim boven. De gemiddelde arbeidsduur van onze collega's ligt namelijk op meer bijna 11 jaar! Wat maakt dat collega's kiezen voor een lange arbeidsduur bij Aareon? Ruimte voor ontwikkeling, hybride werken, leuke activiteiten na werk. Elke collega binnen Aareon heeft andere beweegredenen en elke collega is uniek. En daar worden wij blij van. Iedereen is welkom binnen Aareon, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, handicap of andere kenmerken. Jij bent uniek en wij zouden je graag verwelkomen binnen Aareon!

Hoe ga jij impact maken als administratief medewerker?

Met de groei van Aareon door overnames van verschillende bedrijven, gaat ook ons administratieteam verder groeien. Samen met het team van 6 collega's binnen de financiële administratie ga jij zorgen voor een kloppende financiële administratie. Dagelijks houden jij je bezig met registratie van inkoopfacturen en declaraties, inrichten van contracten en facturatie. Ook worden stamgegevens van klanten en leveranciers door jou onderhouden, doe je betalingen en verwerk je de verlofregistratie van alle collega's binnen Aareon NL.

Naast de standaard werkzaamheden, ga je regelmatig aan de slag met adhoc/ incidentele werkzaamheden. Hoewel een dag natuurlijk uit hetzelfde aantal uren blijft bestaan, zorgt de verscheidenheid in taken voor afwisseling in jouw werk.

Dit ben jij als administratief medewerker

 • Je hebt minimaal een opleiding op Mbo +/ Hbo-niveau afgerond richting administratie en/of je hebt enige werkervaring in een administratieve functie.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent stressbestendig en nauwkeurig.
 • Je bent tussen 32 en 40 uur per week beschikbaar.

Wat staat er tegenover?

Naast het feit dat jij in een enorm gezellig administratieteam mag werken samen met Patricia, Trudie, Sandra, Iris, Anisa en Wendy, heerlijk kunt lunchen in onze kantine en een goede begeleiding krijgt vanuit jouw collega's is er meer. Van ons krijg je ook:

 • Een salaris tussen €2.300,- en €2.800,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een persoonlijke prestatiebonus die kan oplopen tot maximaal 2 maandsalarissen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • 27 verlofdagen per jaar waarbij je 15 dagen kunt bijkopen (bij een fulltime dienstverband).
 • Een laptop en de mogelijkheid om jouw thuiswerkplek optimaal in te richten.
 • Naast een baan, zorgen we ook voor plezier naast het werken, denk hierbij aan een jaarlijks zomerfestival, kerstfeest, activiteiten vanuit de PV en het vitaliteitsteam en regelmatig vrijdagmiddagborrels.

Wij werken prettig samen met een aantal eerste leveranciers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt hierom niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo'n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.Functie:administratief medewerker
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Administratief Medewerker Aareon 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures