Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Emmen

Ben jij een gedreven, enthousiaste teamplayer en heb jij ervaring op het gebied van crediteuren- en debiteurenadministratie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie als Financieel Administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van de grote internationale klanten van het bedrijf. Ook houdt je de debiteurenkaarten actueel door het op tijd bijwerken en afboeken van de ontvangen betalingen. Daarnaast weet jij hoe je moet schakelen tussen de commerciële afdeling en de klant, waarbij je communiceert over openstaande e-mails, portalen of telefoon. Verder zal jij je bezig houden met het verwerken van inkoopfacturen. De taken die hierbij horen zijn o.a. het controleren, coderen en digitaal verwerken van binnen- en buitenlandse inkoop- en kostenfacturen. Jij weet als geen ander overzicht te houden Functie:Financieel administratief medewerker
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.lange@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Financieel Administratief Medewerker Olympia 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures