Vacature Docent Duits

Docent Duits in Emmen

Docent Duits regio Emmen (2134)

0,6 FTE | Vacaturenummer: 2134 | Sluitingsdatum: 10 juni 2024

Deze baan

Duitse gasten en klanten zijn talrijk in onze grensregio. Daarom vinden we het belangrijk om onze studenten de mogelijkheid te bieden zich goed verstaanbaar te maken in het Duits. Met als doel de Duitse gasten en klanten in hun eigen taal te bedienen! Jij maakt hierin als docent Duits in de grensregio het verschil in samenwerking met je teams en de bedrijven in de regio! Zo versterken we samen de toekomst van onze vo-leerlingen, mbo-studenten, vavo leerlingen en cursisten volwasseneneducatie
Werken aan de toekomst als docent Duits
Samen groeien, nieuwe leermogelijkheden ontdekken en bouwen aan zelfvertrouwen zijn belangrijke aspecten om onze studenten de Duitse taal en cultuur te laten leren. Als docent Duits werk je veel samen met het werkveld en met collega's die waardevolle ervaringen uit het werkveld met zich meebrengen. Je bent een uitstekende pedagoog, coacht de studenten, ontwikkelt het onderwijs en brengt de praktijk dichterbij. Zo geef jij nieuwe kansen en mogelijkheden de ruimte. Jouw belangrijkste taak is onze studenten te helpen bij het begrijpen, spreken, lezen en schrijven van de Duitse taal. Je zorgt ervoor dat ze deze vaardigheden goed toe kunnen passen in het werkveld. Zo bereid je ze voor op de examens Duits. Door aantrekkelijke lessen en praktische oefeningen in samenspraak met het werkveld, help je onze studenten zelfvertrouwen op te bouwen. En hun communicatieve vaardigheden in de Duitse taal te verbeteren, wat belangrijk is voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo verbeteren en vernieuwen we onszelf en ons onderwijs. Daarom ben jij als gedreven docent Duits bezig met het:
• ontwikkelen en vernieuwen van het onderwijs.
• verrichten van overige taken in of rond het onderwijsleerproces.
• intensief begeleiden van je studenten.
• optreden als een coach.
• creëren van een veilige en betrouwbare leeromgeving.
Werken bij DCTerra
Wij zijn sterkmakers van nu voor later. Dat zijn we voor ons onderwijs, onze studenten, leerlingen, regio, bedrijven én partners. Met elkaar verbinden staat hierin centraal. Want samen ontdekken we talenten. En samen kijken wij naar de toekomst. Zo ontstaat vertrouwen in onszelf, in de ander en in elkaar. Vanuit die basis doen en durven we. We ondernemen, tonen lef, begeleiden, coachen, ontdekken, proberen uit, zijn eigenwijs én pakken aan. Dat doen we graag samen met jou!
Samen met je collega's Hedwig en Bert werk je op locaties Van Schaikweg 94 (NHL Stenden) en Ubbekingecamp in Emmen. Hier gaan zo'n 1250 studenten naar school. Jouw gastvrije teams omschrijven zichzelf als enthousiaste professionals met hart voor de student en een goed zicht op het werkveld. Waar je altijd terecht kunt met vragen of om te sparren. Er is naast het serieuze werk ook ruimte voor een grapje zowel met docenten als studenten.
Of zoals , , het zo mooi zegt: "Jij bent de docent die studenten laat zien waar ze hun antwoorden kunnen vinden in plaats van te vertellen wat er te zien valt. Ze kunnen op jou rekenen.

"

Wij zoeken

Jouw talenten
Jij durft te doen vanuit je eigen kracht. Dat zien we bij jou vooral door het hebben van een unieke benadering. Het inspireren van anderen. En het geven van positieve feedback. Ook heb je als docent Nt2:
• een tweedegraads diploma Duits. Of je studeert hiervoor.
• ervaring met het verzorgen van lessen aan mbo-studenten.
• didactische vaardigheden zodat je onderwijs op een aantrekkelijke wijze aanbiedt.
• affiniteit met de branches Business, Ondernemen en Hospitality.

Wij bieden

Veel mogelijkheden
Je krijgt hoe dan ook veel vertrouwen en vrijheid. En daarnaast op basis van een fulltime werkweek afhankelijk of als docent of instructeur benoemd gaat worden:
• tussen € 3.431,00 en € 5.078,00 bruto per maand (schaal LB). (op basis van een fulltime werkweek).
• organisatie brede workshops vanuit de interne academie.
• een eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris.
• een vitaliteitsbeleid: voor een fiets of om voordelig te sporten.
• opties voor collectieve verzekeringen.

Vragen?

Wil je meer informatie? Henk van der Graaf, opleidingsmanager, helpt jou graag verder als het om de functie-inhoud gaat via of helpt je graag.

Functie:docent duits
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TerraNext via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Docent Duits TerraNext 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures