Vacature Leerkracht Onderbouw

Leerkracht Onderbouw in Emmen

Leerkracht onderbouw (0,3 FTE) + tijdelijke uitbreiding (0,2 FTE tot einde schooljaar)

Kristalla

Emmen

0,5 FTE

Functieomschrijving

Voor onze mooie school zijn we per direct op zoek naar een vaardige onderbouwleerkracht die op maandag, dinsdag en om de week op woensdag een groep kan leiden. We zoeken een leerkracht die graag samenwerkt met collega's en ouders aan goed onderwijs. Je bent een pedagoog en vanuit deze basis wil je verder werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Je wilt handelen en werken vanuit leerdoelen. Ben jij degene die een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze locatie

Onze school maakt deel uit van Kindcentrum Emmerhout, een wijk in Emmen. Op dit moment telt de school zo'n 110 kinderen. Gesprek, spel, vieren en leren zijn belangrijke pijlers binnen onze school. Op Kristalla werken we met stamgroepen, waarbij er aandacht is voor het individuele kind en de gehele groep. Naast de basisvaardigheden werken we met stamgroepwerk aan thema's die vanuit de kinderen komen. We zijn een school waar ieder kind en teamlid zichzelf mag zijn.

Jij bent

 • Pedagogisch sterk;
 • Een teamspeler die wil samenwerken;
 • Iemand die vanuit positiviteit en verbinding werkt;
 • Didactisch goed onderlegd;
 • Iemand die houdt van een uitdaging;
 • Iemand met ervaring in het werken met het jonge kind.

Wij bieden

 • Een tijdelijke aanstelling voor 2,5 dagen tot het eind van het schooljaar;
 • Gedreven en hardwerkende collega's;
 • Een enthousiast team dat samen bouwt aan een boeiende jenaplanschool;
 • Een thuisgevoel aan kinderen en teamleden.

Ben jij de leerkracht die wij zoeken? Zijn wij een school die jij zoekt? Stuur dan je motivatie en CV naar . Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met via bovenstaand mailadres of bel naar .Functie:leerkracht onderbouw
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Primenius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Leerkracht Onderbouw Stichting Primenius 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures