Vacature Docenten NT2

Docenten NT2 in Emmen

Basisscholen

  • Over Terra

Docenten Nt2 voor team educatie Emmen

0,6 - 1 FTE | Vacaturenummer: 2122 | Sluitingsdatum: 14 juni 2024

Deze baan

Wij zoeken meerdere ervaren Nt-docenten2 voor het geven van Nederlandse lessen aan niet-Nederlandstaligen of aan Nederlandstaligen die taalverhoging ambiëren. Docenten in ons team geven onderwijs vanaf het beginnersniveau tot en met het niveau van 1F/2F Meijerink en verzorgen taalverhogingslessen. (Europees referentiekader A0 t/m B2). Ook worden er taalschakeltrajecten aangeboden met als doel instroom in het mbo. In samenwerking met diverse partijen worden ook lessen op de werkvloer verzorgd: Het verhogen van werknemersvaardigheden in de Nederlandse taal en cultuur in de context van de praktijk.
Deze vacature is uitermate geschikt voor docenten Nt2 met ervaring en/of docenten die het leuk vinden hun ervaring uit te breiden. Een detacheringsovereenkomst, als aanvulling op een wellicht bestaande aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.
Werken aan de toekomst als docent Nt2
Samen groeien. Zo geef jij nieuwe kansen en mogelijkheden de ruimte. Als docent Nt2 werk je veel samen met collega's die waardevolle ervaring uit het werkveld met zich meebrengen. Jouw belangrijkste taak is onze cursisten te helpen bij het begrijpen, spreken, lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Alle cursisten zijn volwassen dus we zoeken een docent die op coachende wijze naast de volwassene kan staan en hen stimuleert en activeert om de Nederlandse taal te verbeteren naar een vooraf gesteld niveau. Onze nieuwe collega('s) weten goed om te gaan met de vele en grote niveauverschillen in de groep en zijn digitaal vaardig.
Daarom ben jij als gedreven docent Nt2 ook bezig met het:
• ontwikkelen en vernieuwen van het onderwijs.
• verrichten van overige taken in of rond het onderwijsleerproces.
• creëren van een veilige en betrouwbare leeromgeving
Werken bij DCTerra
Wij zijn sterkmakers. Dat zijn we voor ons onderwijs, onze studenten, leerlingen, regio, bedrijven én partners. Verbinding staat hierin centraal. Want samen ontdekken we talenten. En samen kijken wij naar de toekomst. Zo ontstaat vertrouwen in onszelf, in de ander en in elkaar. Vanuit die basis doen en durven we. We ondernemen, tonen lef, begeleiden, coachen, ontdekken, proberen uit, zijn eigenwijs én pakken aan. Dat doen we graag samen met jou!
Je werkt samen met je collega's voor het team Educatie op locatie aan de Anna Paulownalaan 1 in Emmen. Binnen het team wordt les gegeven aan ISK, OWR/ TST, oude inburgering, basisvaardigheden en taalverhoging. Hier gaan zo'n 550 cursisten naar school. Het team omschrijft zichzelf als zelfstandig, creatief, vernieuwend en betrokken. Met veel specialistische vakkennis en liefde voor het onderwijs kun je bij hun terecht voor alle informatie.

Wij zoeken

Jouw talenten
Jij durft te doen vanuit je eigen kracht. Dat zien we bij jou vooral door het hebben van een unieke benadering. Het inspireren van anderen. En het geven van positieve feedback. Ook heb je als docent Nt2:
• een 1e of 2e graads lesbevoegdheid of je studeert hiervoor.
• de bevoegdheid voor docent Nt2 of bent bereid deze te behalen.
• ervaring en affiniteit met de doelgroep (o.a. inburgeraars).
• de vaardigheid om samen met je team invulling te geven aan nieuwe onderwijstrajecten.

Wij bieden

Veel mogelijkheden
Je krijgt hoe dan ook veel vertrouwen en vrijheid. En daarnaast op basis van een fulltime werkweek afhankelijk of als docent of instructeur benoemd gaat worden:
• tussen € 3.431,00 en € 5.078,00 bruto per maand (schaal LB). (op basis van een fulltime werkweek).
• een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.
• Een tijdelijke aanstelling voor van minimaal 0,6 - 1 fte (of delen hiervan) tot minimaal einde schooljaar 2024-2025.
• een opleidingsbudget voor je eigen groei. En organisatie brede workshops vanuit de interne academie.
• als startende docent het eerste jaar extra tijd voor inwerkactiviteiten.
• een vitaliteitsbeleid: voor een fiets of om voordelig te sporten.
• een tegemoetkoming woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dienstreizen te declareren.

Vragen?

Wil je meer informatie? , Emmen, via of helpt je graag.
Nadat we elkaar in het echt ontmoet hebben volgt er, in het mooiste geval, een tweede gesprek. Wie weet versterk jij binnenkort DCTerra.

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:docent nt2
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Agrarisch Opleidingscentrum Terra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Docenten NT2 Agrarisch Opleidingscentrum Terra 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures