Vacature Instructeur Software Developer

Instructeur Software Developer in Emmen

1 FTE | Vacaturenummer: 2119 | Sluitingsdatum: 08 juni 2024

Deze baan

Kies voor DCTerra als docent of instructeur Software Developer in Emmen, waar innovatie en persoonlijke groei centraal staan. Bij ons krijg je de kans direct impact te maken op de volgende generatie ontwikkelaars. We bieden een inspirerende werkomgeving met volop ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en creatieve input. Sluit je aan bij een team dat écht het verschil maakt in onderwijs en technologie binnen het mbo onderwijs. Zo versterken we samen de toekomst van onze vo-leerlingen, mbo-studenten, vavoleerlingen en cursisten volwasseneneducatie
Werken aan de toekomst als docent of instructeur Software Developer
Coachen van studenten. Zo geef jij nieuwe kansen en mogelijkheden de ruimte. In deze rol draag je direct bij aan de ontwikkeling van onze studenten door hen te begeleiden en inspireren binnen het vakgebied softwareontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van uitdagende lessen die aansluiten bij de laatste technologische ontwikkelingen. Door het verder ontwikkelen van leereenheden verbeteren en vernieuwen we onszelf en ons onderwijs.
Daarom ben jij als gedreven docent of instructeur Software Developer bezig met het:
• begeleiden en coachen van studenten bij hun praktische projecten.
• evalueren en beoordelen van studentenprestaties om hun voortgang te monitoren en verbeteren.
• samenwerken met collega's om het curriculum continu te verbeteren en te vernieuwen.
• implementeren van innovatieve leermethodes om het onderwijs interactiever en effectiever te maken.
• deelnemen aan teamvergaderingen en professionaliseringsactiviteiten om up-to-date te blijven in het vakgebied.
Werken bij DCTerra
Wij zijn sterkmakers van nu voor later. Dat zijn we voor ons onderwijs, onze studenten, leerlingen, regio, bedrijven én partners. Met elkaar verbinden staat hierin centraal. Want samen ontdekken we talenten. En samen kijken wij naar de toekomst. Zo ontstaat vertrouwen in onszelf, in de ander en in elkaar. Vanuit die basis doen en durven we. We ondernemen, tonen lef, begeleiden, coachen, ontdekken, proberen uit, zijn eigenwijs én pakken aan. Dat doen we graag samen met jou!
Samen met je collega's Sander, Nemo en werk je op de Van Schaikweg in Emmen. Hier gaan zo'n 550 studenten naar school. Jouw enthousiaste team omschrijft zichzelf als innovatief, gepassioneerd en altijd gericht op samenwerking. We geloven in een hands-on aanpak en stimuleren elkaar continu om te groeien. Onze gezamenlijke focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogstaand onderwijs dat de individuele student voorbereidt op zijn of haar toekomst met daar bijbehorende zekerheden en onverwachte wendingen.
Of zoals docent het zo mooi zegt: "Uncertainty and expectations are the joys of life

"

Wij zoeken

Jouw talenten
Jij durft te doen vanuit je eigen kracht. Dat zien we bij jou vooral door het aangrijpen van kansen. Het hebben van een eigen stijl. En het aanmoedigen van je omgeving. Waar jij energie van krijgt? Het uittesten van ideeën. Ook heb je als docent Commerciële Economie:
• uitgebreide ervaring met programmeren in talen zoals HTML&CSS, Javascript, PHP, MYSQL en Python.
• kennis van softwareontwikkelingsmethodologieën zoals Agile en Scrum.
• ervaring met het gebruik van ontwikkeltools zoals Visual Studio Code, Git en Docker.
• vaardigheid in het ontwikkelen van zowel frontend als backend applicaties

Wij bieden

Veel mogelijkheden
Je krijgt hoe dan ook veel vertrouwen en vrijheid. En daarnaast op basis van een fulltime werkweek afhankelijk of als docent of instructeur benoemd gaat worden:
• op basis van een fulltime werkweek als docent ontvang je tussen € 3.431,00 en € 5.078,00 bruto per maand (schaal LB) en als instructeur tussen € 2.449,00 en € 4.069,00 bruto per maand (schaal 7 of 8 afhankelijk van de behaalde bevoegdheid);
• mogelijkheden en tijd voor behalen van je bevoegdheid;
• een eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
• een vitaliteitsbeleid: voor een fiets of om voordelig te sporten;
• 30 vastgestelde vakantiedagen en extra compensatiedagen.

Vragen?

Wil je meer informatie? Ingrid Kerkdijk, helpt jou graag verder als het om de functie-inhoud gaat via of via .

Functie:instructeur software developer
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2449 – 4069
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijsgroep Noord via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Instructeur Software Developer Onderwijsgroep Noord 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures