Vacature Binnendienst consultant

Binnendienst consultant in Emmen

Wist je dat de gemiddelde arbeidsduur in Nederland ongeveer 7 jaar is? Bij Aareon NL overstijgen we dat ruimschoots met 321 medewerkers, met een gemiddelde dienstverband van bijna 11 jaar! Wat maakt werken bij Aareon zo aantrekkelijk? We begrijpen dat een baan meer is dan alleen werk. Daarom bieden wij:

Hybride werken: Bij Aareon krijg je de flexibiliteit om je werk tussen kantoor en thuis te verdelen. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé.

Uitstekende pensioenregeling: Jouw toekomst is belangrijk voor ons. Daarom bieden we een solide pensioenregeling, zodat je met een gerust hart aan je carrière kunt bouwen.

Geweldige werksfeer: Elke collega heeft zijn eigen motivatie, waardoor onze werkomgeving uniek en inspirerend is. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt bij Aareon, ongeacht achtergrond, geaardheid, geslacht, leeftijd, handicap of andere kenmerken.

Klinkt dit als de plek voor jou? We zoeken een nieuwe collega support specialist voor onze skilled servicedesk. Doe je mee?

Hoe maak jij impact als support specialist?

Ons team is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten bij Tobias365, ons systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Als je bij ons begint, word je begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs van het vak bijbrengen.

Je zult je dagelijks richten op het oplossen van problemen voor onze klanten. Deze problemen komen vaak binnen via ons ticketsysteem, maar ook telefonisch. Onze klanten hebben kerngebruikers die regelmatig contact hebben met ons supportteam. Het leuke hieraan is dat je echt een band opbouwt met de klanten. Als medewerker support analyseer je problemen, onderzoek je ze en onderhoud je contact met klanten, developers en consultants. Samen zorgen we ervoor dat Tobias 365 optimaal wordt benut.

Elke vraag die binnenkomt, behandel je met nauwkeurigheid en expertise. Dankzij jouw analytisch vermogen en de ondersteuning van je team kunnen we elke klant een oplossing op maat bieden.

Dit ben jij als support specialist:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week, 36 uur bespreekbaar).
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Initiatiefrijk, oplossingsgericht en proactief in het oppakken van werk.

Wat staat er tegenover?

 • Naast het werken in een gezellig support team en de kans om samen te werken met verschillende collega’s binnen support, development en consultancy, bieden we:
 • Een salaris tussen € 2.600,- en € 3.800,-, afhankelijk van ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met GROW-gesprekken, cursussen en trainingen.
 • Een prestatiebeloning tot maximaal 2 maandsalarissen.
 • Leuke activiteiten buiten werk, zoals zomerfestivals, kerstfeesten, en vrijdagmiddagborrels.

Solliciteren?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo’n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.Functie:Binnendienst consultant
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via vacature@aareon.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Binnendienst consultant Aareon 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures