Vacature Trainer MO

Trainer MO in Klazienaveen

  • Redactie KlazienaveenOnline.nl
  • 13-01-2024

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Trainer MO in Klazienaveen? FC Klazienaveen is dan naar jou op zoek. De vacature van Trainer is beschikbaar per 12-01-2024 tot en met 12-03-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder. Functietitel Trainer Branche Overig Functieniveau Ervaren Minimaal opleidingsniveau Lagere school Contractsoort Vast Salarisindicatie (indien bekend) onbekend - onbekend Uren p/w 1 - 40 Aantal sollicitanten 4 Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Trainer MO? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciterenFunctie:trainer mo
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FC Klazienaveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Trainer MO FC Klazienaveen 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures