Vacature Enthousiaste Medewerker

Enthousiaste Medewerker in Emmen

Ben jij in de periode van oktober tot maart beschikbaar voor een afwisselende functie ter ondersteuning van onze wereldwijde recruitmentactiviteiten? HuizingHarvest is op zoek naar een enthousiaste medewerker die tijdelijk kan ondersteunen op onze recruitmentafdeling in verband met zwangerschapsverlof. De werkzaamheden bestaan uit het helpen bij de wervingsactiviteiten , het bieden van visumbegeleiding en het visualiseren van onze employer branding samen met onze marketing collega's. Bij voorkeur ben je tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar .

Over de functie

In deze tijdelijke functie werk je samen met je directe recruitment collega Erik. De wervingsactiviteiten zijn breed en afwisselend, zo houd jij je onder andere bezig met het schrijven van vacatureteksten en het plann en van (digitale) kennismakingsgesprekken met kandidaten . Maar ook het verwerken van gegevens in het systeem en het begeleiden van visumaanvragen van s eizoensmedewerkers voor onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika horen bij je werkzaamheden . Daarnaast werk je samen met onze marketingcollega's om bijvoorbeeld ervaringsverhalen van collega's en seizoensmedewerkers vorm te geven en te publiceren.

Wat vragen wij?

 • Bij voorkeur eerdere werkervaring opgedaan met betrekking tot recruitment of in ieder geval werkervaring in een commerciële omgeving.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent zelfredzaam, sociaal, creatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt nauwkeurig, kunt organiseren en prioriteren
 • Woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Emmen
 • Beschikbaar tussen de 24 en 32 uur per week.

Wat bieden wij?

 • Een leuke werkplek in een internationale omgeving voor de periode van oktober tot maart.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment en visumbegeleiding.
 • Salarisindicatie tussen de €2500 en €3100 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Over HuizingHarvest

HuizingHarvest is al bijna 15 jaar een internationale dienstverlenende en adviserende organisatie in de agrarische sector. We hebben twee vestigingen, het hoofdkantoor in Emmen en daarnaast een tweede vestiging in New Gisborne, Australië. Projectmatig ondersteunen wij fabrikanten van landbouwmachines en ook grootschalige akkerbouwbedrijven in meer dan 70 verschillende landen. Daarnaast helpen wij avontuurlijke jongeren met een agrarische achtergrond aan het vinden van een werkplek in het buitenland. Dit doen we door ze in contact te brengen met bedrijven in ons netwerk en ze te helpen met de voorbereiding door onder andere visumbegeleiding te bieden.

Neem dan contact op door te bellen of stuur een Whatsappbericht naar ).

Functie:medewerker
Startdatum:26-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 3100
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Enthousiaste Medewerker HuizingHarvest 26-08-2023

Bekijk ook andere vacatures