Vacature IT Support Medewerker

IT Support Medewerker in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij onze opdrachtgever in Emmen, die actief is in de IT. Er wordt samengewerkt met diverse grote spelers in dit vakgebied. De werkcultuur laat zich omschrijven als erg informeel. Collega's gaan gemoedelijk met elkaar en willen het graag samen doen. De heersende mentaliteit is 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'.

Wij nodigen kandidaten uit de buurt van onder meer Emmen, Coevorden en Klazienaveen van harte uit om te solliciteren

Functieomschrijving

Jij bent Initiatiefrijk, oplossingsgericht en je hebt affiniteit met IT. Dit maakt dat jij die medewerker Customer Support bent waar wij naar op zoek zijn!

Binnen deze functie word jij onderdeel van het klantsupport team.

Dagelijks ga jij je bezig houden met het verhelderen en verhelpen van de verschillende issues die de klanten van het bedrijf ervaren. Deze komen veelal binnen via een ticketsysteem.

De klanten van het bedrijf hebben een aantal kerngebruikers die contact onderhouden met jou en je collega’s. Hierdoor leer je jouw klanten écht kennen!

Vervolgens is het aan jou om te onderzoeken wat er precies aan de hand is en om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. De ene keer gaat het om kleine problemen waarvan jij precies weet hoe je deze op kan lossen. De andere keer krijg je een uitdagend vraagstuk en zoek jij bijvoorbeeld, contact met ontwikkelaars of consultants.

Zie jij jezelf al helemaal terug in deze functie? Lees dan snel de onderstaande eisen en het aanbod!Twijfel jij of je wel voldoet aan de eisen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Deze functie zou eventueel ook goed uitgevoerd kunnen worden door iemand die nog niet de juiste ervaring, máár wel de juiste motivatie heeft.

Functie-eisen

De Supportmedewerker die wij zoeken beschikt over:

- Een afgeronde HBO opleiding

- Affiniteit met IT

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

- Goede communicatieve vaardigheden

- Je vindt het leuk om (telefonisch) contact op te nemen met opdrachtgevers en andere partijen om zo het probleem helder te krijgen

- Ervaring met Tobias 365 is mooi meegenomen

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen €2600 en €3800, precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring én zal in overleg tot stand komen

- Een uitdagende Fulltime functie (40 uur) Op termijn is een werkweek van 32- of 36 uur ook bespreekbaar

- Werkdagen van maandag t/m vrijdag

- De mogelijkheid om hybride te werken

- Instroommogelijkheden op korte termijn

- Je krijgt direct een jaarcontract bij de opdrachtgever, met uitzicht op een vast contract

- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, afhankelijk van jouw eigen wensen en kwaliteitenFunctie:medewerker support ict
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 3800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. IT Support Medewerker Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures