Vacature Automonteur

Automonteur in Klazienaveen

Nijverdal

Auto Aaltink B.V

Automonteur

1/3 van je leven ben je bij een full-time baan aan het werk… Wat is dan het aller belangrijkste? Dat je het daar goed naar je zin hebt! Auto Aaltink - Mensenwerk in Autoland… is onze slogan… en dat is niet voor niets zo!

Wegens onze aanhoudende groei en het naderend pensioen van één van onze collega's zijn wij op zoek naar AUTOMONTEUR(S).

Aanbod

Naast de we een zeer modern en actief bedrijf zijn in de autobranche, durven wij met recht te zeggen, dat we een super goed team hebben, waar samenwerken, collegialiteit maar ook zelfstandigheid en eigen ontwikkeling in een hoog vaandel staan. En dit bij één van de meest gezellige en klantgerichte bedrijven in de wijde omgeving! Kortom… een feest om aan / bij te werken!

Bedrijfsprofiel

U vindt bij ons alles rond uw auto en mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions of accessoire-inbouw: onze specialisten staan klaar met raad en daad. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in uw wensen. Dat is waar het bij ons om draait: hoe we u het best van dienst kunnen zijn en blijven.

Contact

Wil JIJ onderdeel worden van ons team: Stuur je CV en een motiverende mail naar en hij nodigt je uit voor een gesprek!Functie:automonteur
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Auto Aaltink via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Automonteur Auto Aaltink 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures