Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Emmen

Functieomschrijving

Samen met Cleanlease, de wasserij in Emmen zijn we op zoek naar oproepkrachten in de productie. Ben jij per direct beschikbaar om als oproepkracht aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • €13,27 bruto per uur (21+)
 • maandag tot en met vrijdag, 06.45 - 16.45 uur
 • Flexibel inzetbaar
 • Emmen
 • Tijdelijk, met uitzicht op vast
wie ben jij
 • per direct beschikbaar;
 • fysiek goed in orde;
 • je staat open voor oproepwerkzaamheden
wat ga je doen

Cleanlease verzorgt de textiel voor ziekenhuizen, bejaardentehuizen en verzorgingstehuizen. Bij Cleanlease hebben ze 2 afdelingen: de afdeling vuil en schoon.

Afdeling vuil:

Op de afdeling vuil ga je zakken met vuile was, zoals lakens, handdoeken en kleding vanuit ziekenhuizen sorteren. Je staat de hele dienst en krijgt zware producten in handen. Het is daarom belangrijk dat je fysiek in orde bent en tegen vuile was kunt.

Afdeling schoon:

Op de afdeling schoon werk je aan de lopende band. De werkzaamheden kunnen variëren tussen het inleggen, afhalen en controleren van producten. Het zijn routinematige werkzaamheden.

waar ga je werken

Al meer dan 100 jaar specialiseert Cleanlease zich in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Ze leveren hun diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België.

 • no nonsense mentaliteit;
 • werken in teamverband.
sollicitatie

Je kunt direct solliciteren op de vacature. Doe dit met een cv en passende motivatie. Dan nemen wij contact met je op om jouw wensen en ervaringen te bespreken. En kijken we samen naar de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:hulp productiemedewerker
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:13 – 13
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via cindy.doldersum@nl.randstad.com of 06-10920140. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Productiemedewerker Randstad 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures