Vacature Professionele Schilderdiensten

Professionele Schilderdiensten in Emmen

Middeljans Odoorn-Emmen

Eit Middeljans is in 1991 gestart met het schildersbedrijf in Odoorn, is sinds 2007 gevestigd met werkplaats en kantoor op het industrieterrein Bargermeer-zuid in Emmen.

Bij Middeljans werken we uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. We hebben een zelfstandig, betrokken en enthousiast team.


Binnen ons schildersbedrijf hebben we regelmatig plaats voor nieuwe collega's. Ervarend of studerend voor schilder. We werken nauw samen met schildersvakopleiding Assen (OnderhoudNL opleiding).
Bent u die nette, zelfstandige schilder die wij zoeken? Gericht op het particuliere werk? Informeer dan naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf.Functie:professionele medewerkers
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Middeljans Schilders Odoorn-Emmen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Professionele Schilderdiensten Middeljans Schilders Odoorn-Emmen 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures