Vacature Allround Monteur

Allround Monteur in Emmen

Ben jij de nieuwe allround monteur die VKMT Metaaltechniek zoekt?

PTF 0711 Edit.jpg

VKMT Metaaltechniek is een gestaag groeiend bedrijf in Emmen met een divers pakket opdrachtgevers waarin Kremer Zand en Grind een belangrijke plaats inneemt. VKMT Metaaltechniek wil hun compacte team van onderhoudsspecialisten heel graag uitbreiden met een allround collega.

Je bent allround inzetbaar en je hebt daarvoor in elk geval een Certificaat NEN 3140, plus ervaring in MIG/MAG en elektrode lassen. LTS / MTS heb je als basis, HTS is een pré. En met een VCA-diploma of certificaat, breng je ook wat extra's mee.

Je vindt snel je weg in de onderhoudsprocessen van onder andere zeefmachines, drooginstallaties, transportbanden en verpakkingslijnen, je kunt daarbij improviseren en bedenkt slimme oplossingen waar nodig. Je schrikt niet van ad-hoc situaties of acute storing gevallen. Ook draai je je hand niet om voor uitdagende montage klussen, deze dragen bij tot de afwisselende werkomgeving waarin volop ruimte is voor (persoonlijke) groei. Je wordt onderdeel van een team specialisten dat plezierig en constructief met elkaar samenwerkt. Een team dat geen last heeft van een negen tot vijf mentaliteit.

Inderdaad, VKMT Metaaltechniek vraagt nogal wat. Maar juist daarom kunnen ze ook het een en ander bieden. Behalve uitstekende arbeidsvoorwaarden, het werken in een gezond bedrijf met een duidelijke visie, betalen ze graag een prima salaris in relatie tot de functie, ervaring en leeftijd, conform CAO klein metaal.

Wellicht is dit dé kans om dit nieuwe jaar met een nieuwe uitdaging vol perspectieven te beginnen? Stuur dan een mail naar .

Certificering & kwaliteitsbewakingFunctie:monteur
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kremer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Allround Monteur Kremer 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures