Vacature Mechanisch Operator

Mechanisch Operator in Emmen

Heb jij al ervaring als operator en op de shovel? Bekijk dan gauw onderstaande vacature! 

Als Mechanisch operator / Shovel machinist ben je voornamelijk bezig met het controleren van het proces, het schoonmaken en aanpassen van de machines, kwaliteitscontroles uitvoeren, klein mechanisch onderhoud uitvoeren en assisteren bij groter onderhoud. Ook ben je bezig met het vullen van de silo's en vrachtwagens met behulp van de shovel. 

Bij deze functie ben je continu in beweging, vind je fysiek werk niet erg en vind je het geen probleem om in een minder schone omgeving te werken. 

Je start in eerste instantie in dagdienst om het werk te leren, maar daarna draai je voornamelijk mee in de drie ploegendienst. Je zit in principe de hele week in dezelfde dienst/ploeg, maar het kan worden gevraagd dat je in een week van dienst wisselt. 

Je wordt opgeleid tot een operator II. Er wordt dan ook van je verwacht dat je bereid bent om meerdere opleidingen/cursussen te volgen. Naast VCA, laadschop en heftruck worden ook hoogwerker, BHV en VOP gevraagd. Deze zullen in het eerste jaar ook behaald moeten worden. Er is ruimte voor meer trainingen, op basis van de richting die je op wil binnen het bedrijf.Functie:Mechanisch Operator, Logistiek operator
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:14 – 14
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Mechanisch Operator Olympia 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures