Vacature Engineer

Engineer in Emmen


Heb je daarnaast affiniteit met het reilen en zeilen van een webshop? Dan is dit jouw kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen!

Wil je een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van hydrauliek? Solliciteer vandaag nog en word de spil in ons hydraulische succesverhaal.

Samen bouwen we verder!

Over Ons:

Bij HOBO Hydrauliek gaan we altijd voor de beste oplossing. We combineren innovatieve technologie met decennia aan expertise om op maat gemaakte hydraulische oplossingen te leveren aan een breed scala van klanten, van de maritieme sector tot de industrie. Ons bedrijf, gevestigd in Emmen, is gespecialiseerd in (maatwerk) hydraulische systemen en componenten.

We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Bij HOBO Hydrauliek is ons succes, jouw succes . Als engineer/werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het realiseren van onze missie en het behalen van onze hoge standaarden voor onze klanten.

Functieomschrijving

Als engineer/werkvoorbereider bij HOBO Hydrauliek werk je nauw samen met ons team van experts. Je bent verantwoordelijk voor engineering, planning, werkvoorbereiding en tekenwerk van onze projecten. Dit omvat het ontwerpen, plannen en voorbereiden van projecten, evenals het ontwikkelen van gedetailleerde technische tekeningen en documentatie. Je coördineert de benodigde middelen om projecten succesvol uit te voeren en speelt een cruciale rol in het waarborgen van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Jouw werkzaamheden:

 • Engineering van hydraulische systemen en componenten.
 • Planning en projectbeheer. Hierbij hoort offertes opstellen, inkoop en toezicht houden op projectvoortgang en budgetten.
 • Werkvoorbereiding en coördinatie van resources.
 • Opstellen van hydraulische schema's.
 • Coördineren en communiceren met klanten, leveranciers en je collega's. Je voorziet de werkplaats en buitendienst met technische ondersteuning en denkt mee in het oplossen van eventuele problemen.
 • Kwaliteitscontrole en het waarborgen van veiligheidsnormen.

Jij hebt of kunt:

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO-4 of HBO-niveau, bij voorkeur in de richting werktuigbouwkunde of hydrauliek.
 • Ervaring in engineering, planning, werkvoorbereiding en tekenwerk binnen het domein van hydrauliek is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en de capaciteit om in teamverband te werken.
 • Kennis van hydraulische normen en voorschriften.
 • Vaardigheid in het gebruik van CAD-software, bijvoorbeeld SolidWorks, en andere ontwerptools.
 • Bekwaamheid in het gebruik van Microsoft Office-pakketten.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische omgeving en de mogelijkheid om te werken in een klein, hecht team met een passie voor hydrauliek.

Kansen voor professionele ontwikkeling en training.

Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Stuur je sollicitatiebrief en CV t.a.v. naar

Functie:engineer
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hobo Hydrauliek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Engineer Hobo Hydrauliek 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures