Vacature Traineeship

Traineeship in Emmen

Contact

Traineeship

Ben jij een ambitieuze young professional? Eekels biedt een uitdagend traineeship voor afgestudeerde hbo'ers of wo'ers. In een periode van twee jaar werk je mee op managementniveau aan prestigieuze projecten en processen binnen ons bedrijf, gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met als doel dat jij na twee jaar weet waar jouw interesse ligt en jij kunt doorstromen naar een uitdagende functie binnen Eekels.

Traineeship bij Eekels

Als trainee bij Eekels houd je je bezig met het uitvoeren van diverse opdrachten en projecten met eigen taken en verantwoordelijkheden. Gedurende een periode van twee jaar maak je kennis met onze verschillende afdelingen, zoals Calculatie, Werkvoorbereiding, Engineering, Projectmanagement, Uitvoering en Service door daar verschillende opdrachten uit te voeren. De volgorde en de duur van de opdrachten binnen de diverse afdelingen kan verschillen en is afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Op deze manier ontdek je gedurende jouw traineeship welke functie het beste bij jou past en op welke plek jij jouw toegevoegde waarde kunt laten zien voor Eekels.

Tijdens jouw traineeship word je gekoppeld aan een buddy met wie je regelmatig overleg hebt over de voortgang van jouw traineeship en jouw persoonlijke ontwikkeling. Binnen het traineeprogramma zijn er voldoende mogelijkheden om, aansluitend bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie opleidingen en cursussen te volgen.

Een traineeship kun je specifiek binnen een bepaalde business unit volgen, maar kan ook business unit overstijgend ingevuld worden.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden naar een traineeship bij Eekels en heb je een hbo- of wo-diploma in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouw, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar?

Stuur dan jouw cv en korte motivatie naar ons toe via of neem voor meer informatie over het traineeship contact met ons op via of .Functie:traineeship
Startdatum:17-07-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eekels Mechanical via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Traineeship Eekels Mechanical 17-07-2023

Bekijk ook andere vacatures